reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Dziewczynki :-)

Mary współczuję takiego czegoś, nastawiasz się na wolne, a tu 22 i bęc - sms - i jutro do pracy, ale przyjemnej pracki Ci życzę.

Mama cieszę się że staranka ida pełną parą :-D my też działamy :-)

Witaj Corin ja jestem z Bielska-Białej :-)

Hej Monia_55 miłej pracki, nie przemęczaj się kochana :-)

reklama
Ehh dziewczyny. Co z nas robi desperacja. Wiecie co zrobiłam? Wyjęłam ze śmietnika test, jest druga kreska. Oczywiście nie wiem kiedy się pojawiła - bo test wyrzuciłam po około 5 minutach - wtedy na pewno kreski nie było. Więc wiem, że to nie ciąża - ale co takiego w mojej głowie siedzi, że mimo @ oraz negatywnego testu postanowiłam wyjąć ten test z kibelka? Czemu od razu do zsypu nie poleciałam?

Chciałabym gdzieś odszukać informację na temat tego hormonu w moczu - jeśli faktycznie mój organizm nastawił się na ciążę i ten hormon się pojawił - to w jakim czasie po @ powinien zaniknąć tak aby test go w ogóle nie wykrył?

Chyba już wymyślam co?

Do jasnej anielki....

Palnijcie mi w łeb proszę, bo chyba tego właśnie potrzebuję.

Amalfi kurcze ja rozumiem Twoje rozterki i obawy - ale zapamiętaj - każda z nas jest inna - nie ma dwóch takich samych przypadków - nigdy nie porównuj się do innych, bo zawsze wpędzi Cię to w zły nastrój. Wycisz się, wyluzuj - i patrz tylko na siebie. I słuchaj lekarza. I pamiętaj ile osób tu za Ciebie kciuki trzyma. Wiesz ja od wczoraj buszuję po internecie, sama się porównuję do innych, a Tobie takie mądre rady tu daję. A no tak to z nami kobitkami jest.

Mi pomaga, że mój mąż się nie poddaje. Dziś jak mu buuuuuuuuuczałam do słuchawki powiedział kochany, że najważniejsze jest teraz, żebym ja zdrowa była. I z taką nadzieją w głosie spytał czy na pewno nie chcę się dalej starać. I że te nasze starania wcale na siłę nie były.
lil maja dzieki jeszcze raz lil i my za Ciebie tez trzymamy kciuki,wczoraj tak smutno pisalas, moze dzis jest lepiej jeszcze nie sprawdzalam bo dopiero odpisuje na to co bylo wczoraj, a jakbys chciala pogadac to jestem daj znac kiedy

maggy77 tez dzieki i wiem ze nie kazda jest taka sama i byc moze powinnam zaufac tej mojej ginekolog. Wczoraj czulam klucia bardzo silne w jajniku ale nie jestem pewna co to oznacza. Czy owulacje, i czy jak jest owulacja to jest to rownoznaczne z peknieciem pecherzyka, czy nie? Wszystko sie okaze w srode, dzis bedzie przytulanko...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)
Ja tak tylko przelotem zostawić poniedziałkową porcję :-D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hej Paulina trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby się udało :-D
Cześć Amalfi co u Ciebie ?
Ja właśnie w pracy jestem. Idę na śniadanko. ZW

AMALFI- cześć :)
PAULINA- &&&&&&&&&&&&&& za brak @ :)
PSZCZÓLKA- cześc kochana-no trwają dzialania,trwają,ale czy owulka bedzie ...;/
&&&&& za Wasze dzialania...moze ten cykl bedzie nasz ...:)

SOL- cześć ,dzięki za ~~~~~~~~~~~mam nadzieje,ze w tym cyklu sie uda...mam nadzieje,jak co cykl:sorry2:
PSZCZOLKA- smacznego:tak:ja zrobilam sobie drugą kawke:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzien dobry wszystkim!!!
corin czesc, widze ze masz w domu juz dwojeczke i trzymam&&& za trzecie dzieciatko, oby jak najszybciej
mama ales mnie wczoraj nastraszyla hehe, ale dzis juz lepiej u mnie
mary beth ty to jestes biedna z ta praca, ja wzielam wolne dzisiaj zeby moc sie poprzytulac poza tym juz padałam na pysk
pszczolka u mnie narazie nic ale jak wypije kawke wezme prysznic i przelece mojego hehe, niech sie moje malenstwo zagniezdza
sol, paulina czesc

Ostatnia edycja:
mary beth ty to jestes biedna z ta praca, ja wzielam wolne dzisiaj zeby moc sie poprzytulac poza tym juz padałam na pysk

Amalfi - hej! No widzisz, a ja miałam mieć 4 dni wolnego pod rząd i też miałam nadzieję się poprzytulać, bo aż mi tego brakuje, bo ciągle tylko w robocie siedzę, a po pracy padam na twarz... :baffled: No, ale wczoraj działaliśmy, dziś przerwa, no więc nie jest najgorzej... Co 2 dni damy radę. ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka!

Pszczółka, Paulina - również dla Was: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sol - hej!

Sol dzięki za ~~~~~~~~~nałapane :-D Miłego dnia Ci życzę :-D

Mama ja też mam nadzieję, że ten cykl będzie nasz :-D:tak: Mama bądźmy dobrej myśli, że owulka bedzie. A ja tyle się o tym naczytałam, że może jej nie być, że zaczęłam się wkręcać, ale lepiej o tym nie myśleć.

Ja tu za Was wszystkie trzymam &&&&&&&&&&&&& oby każdej z nas sie udało :-)

Amalfi przyjemności w przutulankach ;-):-)

reklama
Witajcie dziewczyny. No cóż ja znowu dopiero wstalam. Śpie po 16 h dziennie:zawstydzona/y:. Meczę się też szybko i dalej mam metaliczny posmak.Piersi czuję, czasem leciusienko pobolą ale bez przesady nie jest to nawet dokuczliwe. No a mdłości są też delikatne. Tylko kiedy jestem głodna. No i jest czysto, nic nie widać ani na majtach ani na papierze. Więc jestem dobrej myśli:biggrin2:
Ide poczytać co naskrobałyście

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry