reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JOSEPHINE- witam,to ja pisalam,ze u nas w Poznaniu bylo wczoraj w nocy -12:wściekła/y:a dzis sniegu za kostki:wściekła/y:takze wez cieple ubrania bo napewno Wam sie przydadza-niestety...:dry::dry:to faktycznie zalatana bedziesz ,ale za to u nas w Pl.odpoczniesz:tak::tak::-Dbedziesz miala czas zeby sie do nas odzywac czy dopiero jak wrocisz do Francji:confused:a gdzie Ty bedziesz w jakim miescie w POLSCE:confused:ja jesli chodzi o plany to jutro na 10.30 mam ginek.w srode na 15.30 stomatolog,czwartek zakupy spozywcze i chemiczne na tydzien,piatek poki co wolny.a w niedziele prawdopodobnie przyjedzie moja siostra z mezem i corka w wieku Domisia i zostana do poniedzialku bo w poniedz.Piotrek ma wizyte u lekarza-tarczyca.tak wiec w ndz.zostawiamy dzieci z tatusiami a my z siostra do IKEA:))))))))))

no tez widze masz juz niezly planning a tydzien dopiero sie zaczal :)
ja bede u rodzicow w inowroclawoi(K/ bydgoszczy i torunia)
ale odpoczynek to nie ebdzie bo bede cale dni zytac i zaczynac niesmialo pisac moja prace... ehhh :/

reklama
josephine-Inowroclaw-wiem gdzie to jest:tak::tak::-Djak pracowalam jako przedstawiciel handlowy 2 lata(branża kosmetyczna) to mialam tez drogerie w Inowroclawiu:-):-)czyli przyjedziesz do nas-dziadkowie beda cieszyc sie wnukiem a Ty bedziesz pisac,pisac i ...pisac:happy2:no,ale musisz sie wyrobic ze wszystkim,zeby plany zwiazane z dzidzia sie nie przesunely:no::-Dto bedziemy od siebie takie 3 rzuty beretem bo z Poznania do Inowroclawia nie est znow tak daleko;-)a ja lubie miec wszystko zaplanowane,tak wiec mimo,ze to poczatek tygodnia ja juz doszlam do niedzieli:-D

no własnie zauważyłam że źle napisałam :( przepraszam Josephine, nie wiem czemu tak napisała ale mama05 ma racje to chyba przez chorobe :( przynajmniej nikt nie powie że symulant ze mnie:) a co do swerta to wygrzebałam najgrupszy i ładnie odkręciłam grzejniczki w pracy :):))
ja nic nie planuje prucz sprzedaży acha jutro tylko idziemy na to przedstawienia ale oczywiście nie pamiętam tytułu ::):):):)

mama05 doceniam intencje :):) czekam aż ktoś znajomy sie pojawi żeby go pogonić :):):) ty tesz zacxzynasz chorować?? ja nachajcowałam w sklepie a teraz mi gorąco :( i musiałam pozakręcać grzejniki, oj ciążko mi dziś dogodzić :(

Witam miłe panie. Wszystkiego Najlepszego !!!

a ja mam piękne kwiatuszki na biurku. Panowie u nas w pracy się postarali :)))
Nie odzywałam się cały weekend , bo byłam sama z dzieciakami (mój Karol i chrześnica 7 letnia Gabrysia), dopiero wczoraj miałam męża dla siebie, no i wiecie ... trrzeba było nadrabiać mizianki:-D

Chorowitkom życzę zdrowia.

mama, jutro ważny dzień, zobaczymy co ci powie ginek.

A ja już biorę folik i nie wiem czy wytrzymam do czerwca, hehe, a tak ogólnie to jaka powinna być przerwa po odstawieniu tabletek ??? czy dwa m-ce wystarczą ???

MARYLA- A dziekowac dziekowac:tak:musimy sobie pocukrzyc:-Ddobrze ,ze masz cieplo w sklepie i ciarki po plecach nie chodza:baffled:bo wtedy nic sie nie chce:no:a ja nie wiem czy sie rozchoruje czy to tylko na katarze sie skonczy-biore witaminy i licze,ze to cos da:tak:zaraz wstawiam makaron i jak synek zje to odpalam wosk co by troche sado maso sobie zadac:-D:tak::-Dpotem henna brwi,pilling twarzy,paznokcie pomaluje-jakos tak mnie naszlo na male SPA;-):cool2:

reklama
do mnie tez wpadnij z tym spa ale może lepiej w weekend albo chociaz w piąteke bo dzis to mogła bym Cie ogilać :):)

zapmarta: to chyba zalezy od tabletek mi moj gin mówił że teraz sa takie tabletki że można odrazu ale ja mam takie inne - odrazu też na trądzik działają :) i kazał mi tak 2-3 m-ce odczekać :) a moja koleżanka po 2 m-cach zaszła i dzidzia zdrowa, wiem że wszędzie sie słyszy że minimum 3 m-ce ale myśle że dwa też stykna bo przeciez teraz są inne tabsy niż kiedyś a to sie tak utarło :) super ze bierzesz juz folik :) i że nadrobiliście z męzulkiem :) my też żeśmy sie razem wczoraj pocili :):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry