• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AMALFI- CZEŚĆ,termin @ mam na dzis,ale mialam w srode brac ostatni raz lutke a ze wczoraj testy wyszly pozytywne to zadzwonilam do gina i kazal lutke brac wiec wczoraj wieczorem wzielam,mialam przez chwilke brudzenie brunatne,ale tylko przy podtarciu 2 razy i spokój,dzis test i po 5-7 min dopiero wyszla druga blada kreska:-(i tera nie wiem czy jutro testowac i dzis brac lutke czy dac spokoj juz dzis-nie brac i za 2 dni powinna przyjsc malpa.

reklama
Mama, ja bym nic nie odstawiala, tylko brala jak ginek kazal! nie poddawaj sie skarbie! bedzie dobrze. Nie stresuj sie jednym testem, bo on wlasnie tak jak SOL mowila napewno wadliwy! Glowka do gory i odpoczywaj.

mama ja tam wierze ze nie wazne czy kreseczka slaba czy mocna to maluszek juz tam jest.... ja jak robilam sobie test ciazowy , to kreseczka byla ledwo widoczna i tez myslalam ze nic z tego a teraz.... biega tu obok mnie maly potworek:-) i to z tej bladziutkiej kreseczki:-)
dlugo nie trzymalam kciukow ale teraz trzymam je z calych sil:-) buziaczek i tule cie mocno do serduszka

hej wszystkim!

wiolka : witak - jak dawno???? jak alkimatyzacja w polsce? jak plany - staranka, bo nie jetsem na biezaco :(

mama : a nie mozesz isc na bete zeby miec pewnosc???? sory jak wlanelam glupstow, ale ja bety nigdy nie robilam i nie wiem jak to f-cjonuje, kiedy trzeba
po prostu czesto slysze ze jak dziewcyzny nie sa pewne, to leca na bete... napisz co robisz bo sie kurde stresuje!!!

AMALFI- CZEŚĆ,termin @ mam na dzis,ale mialam w srode brac ostatni raz lutke a ze wczoraj testy wyszly pozytywne to zadzwonilam do gina i kazal lutke brac wiec wczoraj wieczorem wzielam,mialam przez chwilke brudzenie brunatne,ale tylko przy podtarciu 2 razy i spokój,dzis test i po 5-7 min dopiero wyszla druga blada kreska:-(i tera nie wiem czy jutro testowac i dzis brac lutke czy dac spokoj juz dzis-nie brac i za 2 dni powinna przyjsc malpa.

no ale kreska jest!!!!!!!!!!! I tego sie trzymajmy. Moze test do doopy jest!!!! Kup drogi jakis na jutro, na dzieciach sie nie oszczedza!!!!!!!!!!!!!! Moim zdaniem bierz jeszcze lutke, bo bedziesz zalowac, jak to fasolka, nastepny cykl nie ucieknie przeciez, gdyby to jednak nie fasolka byla!!!!! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& dalej za Ciebie i mocno kibicuje, to daje nadzieje wszystkim nam

witaj josephine:-)
a wiec w polsce lipa... najchetniej bym spowrotem do irlandii uciekla... ale to dluzsza historia...:-(co do staranek to namawiam meza zebysmy zrobili sobie prezent na swieta ( Iwusia tez byla w swieta poczynana) ale nie moge go nakrecic....

oki :)
a czemu maz ma opory? jest zmeczony jendym, chodzi o sytuacje materialna, czy po prostu z zalozenia chcialby jedno?
ja mam zonka w druga strone : moj chce 3-4 !!!!
na poczatku tez chcialam ale jak widze jak wyglada kryzys 2 latka, ktory tak naparwde w 90% trwa do lat 4, to nie jestem pewna czy najzwyczajniej w swiecie starczy mi odwagi, sily i motywacje na przecodzenie tych 2 lat trzy czy CZTERY razy!!!! hahahha
wiec ja gdzie stam po cichu tajniacko przed mezem zacznam myslec o klasycznej dwojce... a jak bedzie to czas pokaze :)

reklama
Josephine- dziękuję, w miarę dobrze :))
ostatnio miałam troszkę stresów, bo doktorek na wizycie dostrzegł brak ciągłości mięśniówki (mięśnia macicy) i dostałam skierowanie do Wrocka do kliniki... byłam tam wczoraj i datę przyjęcia mam na 16 grudnia, ale to tylko 1 dzień tam będę...
środa i wczoraj były okropne, ale już jest ok... lekarz we wro zapewnił, że nie ma prawa nic się stać!!!!

a tak poza tym prawdopodobnie będzie Synek:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry