reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maryla 86a skad jestes jak moge zapytac bo chyba ze slaska(tak mysle bo napisalas dziolcha;-p) jesli tak to moze podasz adres sklepu polece moim kolezanka

reklama
agnieszka.kk : głowa do góry, wiem są czasem takie momęty, dni że nic tylko sie płakać chce człowiekowi ale one zawsze mijają a ponich przychodzą słoneczne pełne uśmiechu i radości dni, i nie myśl sobie ze pozwolimy Ci seie smucić - co to to nie:-) masz zakaz czarnych myśli i basta:-D i be happy dont wory:-)

dziękuję,dziękuję,dziękuję za wsparcie :tak:
na prawdę jesteście kochane
dziś jest już lepiej,byłam w pracy także troszkę się odstresowałam od męża bo to tu tkwi problem:(mam nadzieje że z dnia na dzień będę odzyskiwała dawny entuzjazm i wszystko wróci do normy.
A teraz uciekam się myc,dobranoc!

Dzień dobry wszystkim :):-)

agnieszka.kk : polecam sie ;-) ach Ci mężowie zawsze nas potrafią wkurzyć dziady jedne albo jak by to powiedziała moja mam gluty :-D mam nadzieje że mąż sie szybko naprawi bez konieczności serwisu bo fabryka już zamknięta - wiem głupie żarty od rana się mnie trzymaja :-D no ale co tam :-)
mam nadzieje że Ty też się uśmiechnełaś :) będzie dobrze zobaczysz to napewno tylko coś na stykach :-D

asiuasiu1 : nie stety nie jestem ze śląska ( choć mam tam daleką rodzine) a była by klientka więcej :) jestem z zachodniopomorskiego

wiecie jak sie na mnie dziwnie mąż patrzy jak co dziennie jej jogurt i jeszcze dziś zobaczył że kanapki z makrelą wędzoną sobie zrobiłam to już wogule nie wie o co chodzi :-D niech główkuje :) bo on sie nie skapnie że to do przygotowywań pewno sie zastanawia czy już nie jestem w ciąży :-D ach te chłopy

agnieszka.kk : polecam sie ;-) ach Ci mężowie zawsze nas potrafią wkurzyć dziady jedne albo jak by to powiedziała moja mam gluty :-D mam nadzieje że mąż sie szybko naprawi bez konieczności serwisu bo fabryka już zamknięta - wiem głupie żarty od rana się mnie trzymaja :-D no ale co tam :-)
mam nadzieje że Ty też się uśmiechnełaś :) będzie dobrze zobaczysz to napewno tylko coś na stykach :-D

Dzięki
Dziś już lepiej to prawda:)
Przed pracą wybieram się na zakupy:)
A poza tym spełnia się moje kolejne marzenie a mianowicie już nie długo kupię sobie porządną lustrzankę do robienia zdjęc z czego bardzo się cieszę także humorek mam troszkę lepszy.
A co u was kochaniutkie?

czesc dziewczyny ahh szkoda marylu bo bylaby nie jedna :-( agnieszka co do mezow to znam ten bol nasi znajomi dziwia sie jak my wytrzymujemy ze soba tak sie klocimy niekiedy haha a widzisz mimo to jestesmy ze soba 8 lat zawsze tak jest raz lepiej raz gorzej głowa do gory

Ostatnia edycja:
no różnie to bywa wiadomo...ale czasami mam totalnie dośc,na szczęscie jest już troszkę lepiej także myślę pozytywnie:)
U nas w kwietniu minie 6 lat jak jesteśmy już razem.

Dzięki
Dziś już lepiej to prawda:)
Przed pracą wybieram się na zakupy:)
A poza tym spełnia się moje kolejne marzenie a mianowicie już nie długo kupię sobie porządną lustrzankę do robienia zdjęc z czego bardzo się cieszę także humorek mam troszkę lepszy.
A co u was kochaniutkie?

ciesze sie ze juz lepiej aga :) widzisz? to zawsze przejsciowe i nie ma co sie stresowac i dolowac. u mnie stres bo do czwartku 2 pracc + wkuc na 1 ustny egzamin a ja nic... bedzie katastrofa
a oc to jest lustrzak?? do wywolywania???? pierwsze slysze taka nazwe

Cześć dziewczyny, ja też mam nadzieję, ze zostanę mamą 2011. bo na 2010to już mam niewielkie szanse, a potem muszę mieć przerwę 2-4 miesięczną - przez zabieg, więc wychodzi 2011. Mam nadzieję, ze sie kiedyś doczekam

reklama
Agnieszka - dokładnie jak dziewczyny piszą - kryzysy to normalka, raz są a potem się polepsza i jest cudownie :) u was też tak będzie :) głowa do góry :*
no i lustrzankę będziesz miała - suuuuper :D

Maryla - hehe mój na szczęście wie, że się przygotowuję i już się nie wkurza że na niego krzyczę, że np. chipsy kupił :P

agniesiar
- doczekasz się na pewno! tak jak my sie doczekamy wszystkie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry