Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
agnieszka.kk : głowa do góry, wiem są czasem takie momęty, dni że nic tylko sie płakać chce człowiekowi ale one zawsze mijają a ponich przychodzą słoneczne pełne uśmiechu i radości dni, i nie myśl sobie ze pozwolimy Ci seie smucić - co to to nie:-) masz zakaz czarnych myśli i bastai be happy dont wory:-)

mam nadzieje że mąż sie szybko naprawi bez konieczności serwisu bo fabryka już zamknięta - wiem głupie żarty od rana się mnie trzymaja
no ale co tam :-)
niech główkuje
ach te chłopyagnieszka.kk : polecam sie ;-) ach Ci mężowie zawsze nas potrafią wkurzyć dziady jedne albo jak by to powiedziała moja mam glutymam nadzieje że mąż sie szybko naprawi bez konieczności serwisu bo fabryka już zamknięta - wiem głupie żarty od rana się mnie trzymaja
no ale co tam :-)
mam nadzieje że Ty też się uśmiechnełaśbędzie dobrze zobaczysz to napewno tylko coś na stykach
![]()
Dzięki
Dziś już lepiej to prawda
Przed pracą wybieram się na zakupy
A poza tym spełnia się moje kolejne marzenie a mianowicie już nie długo kupię sobie porządną lustrzankę do robienia zdjęc z czego bardzo się cieszę także humorek mam troszkę lepszy.
A co u was kochaniutkie?