reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czesc dziewczyny
maryla gdzie mogę obejrzec jakieś Twoje zdjęcia sklepu bo miniaturka w avatarze mało mi mówi.
Inke szkoda że mąż zapracowany aż tak bardzo,może jednak uda się tak rozganizowac czas abyś miała czas na wizytę i gina.Ja doskonale Cię rozumiem bo sama wiem jak to jest nie miec z kim zostawic dziecka ahhh

...a u mnie chyba dalszy ciąg dołka ;(nie wiem co się dzieje:(

Sol piękne ciuszki , zazdroszcze udanych zakupów , też by mi sie takie przydały :)

Ledwo dzień sie zaczoł a ja już zmęczona jestem (pół nocy nie spałam) masakra:-(
zgadzam sie do co do ciuszkow! super!
marylka ja tez zle spalam, newr przez egzaminy jutrzejsze
poszlam spac o 1 a pozniej budzilam sie co 30min - gora godzine, a dzis leb mi peka i zmula... :(

agnieszka.kk : moje zdjęcia można znaleść w albumach, zapomniałam Cie pochwalić za zdjęcia są cudne:) naprawde:tak:
mam nadzieje że ten zły nastrój szybko minie i już do Ciebie nie wróci, nie załamój sie pomyśl o czyś miłym albo wybierz sie na zakupy lub zjedz coś co uwielbiasz - mi to pomaga

josephine : biedactwo, na pewno zdasz te egzaminy wierze w Ciebie uda Ci się uwież w to i nie przyjmuj do wiadomości zadej innej możliwości

ja najpierw podłam jak mucha potem obudziłam sie o 2:30 nie mogłam spać przez 2 godziny a jak juz zasnełam to nie mogłam sie za chiny obudzić, ale kawa i śniadanko zaczynają pomagać i po mału wracam do normy :)

agnieszka.kk : oto link do mojego albumu , tylko wiesz ja zdjęć to nie za bardzo umiem robić :)
Forum BabyBoom - maryla86's Album: mój sklepik :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Inke - maja od rozmiaru 56 więc i na 9 miesięczne na pewno się znajdzie. Zresztą w Mothercare też maja przeceny i fajne ciuszki ale mi się bardziej ye w Reserved spodobały a po za tym już kasy nie mieliśmy :-p

josephine - to tu już nawet pajączek nie pomoże :-D uszkodzeń mechanicznych tym się nie naprawi.

A ja byłam u gina - kazał się starać od razu po odstawieniu bo wtedy mam największe szanse na zajście bo potem znowu może być lipa albo nie donoszę. Karola jest z mojej 7 ciąży i na dodatek wspomaganej clostylbegytem więc mam pietra ale może będzie ok.

Idę dalej coś porobić w domu - byle tylko nie siadać do pisania inżynierki :-p

Sol : więc nie ma co czekać tylko trzeba robić :) na pewno wszystko będzie dobrze ja juz trzymam kciuki:tak:, już tyle przeszłaś że teraz to już tylko dobrze musi być jesteś dzielną kobietą i poradzisz sobie i zobaczysz jak szybko brzusio będzie rósł

asiuasiu1 : niestety nie mam chusty w swoim asortymęcie - nie mam dobrego dojścia i przez to nie mogła bym konkurować cenowo z allegro np. a poza tym jeszcze żadnego zapytania nie miałam na ten temat, ale mi osobiście sie podobają moja koleżanka bardzo sobie chwali i nawet szyje je sama i ja myśle że chyba tez sie w taka zaopatrze na początek jedną a potem wyjdzie w praniu :) , mam nadzieje że uda Ci się załatwić tą wizyte u gina :)

wlasnie ja tez chcialam taka chuste uslyszalam o nich w tv i tak z glupot przeczytalam pozniej o co to chodzi i to nie glupia sprawa ogladalam na allegro bo bylam ciekawa cen sa np po 70zl ale nie wiem czy bym kupila bo nie widzisz co kupujesz a jednak dziecko ma w tym siedziec to musi byc porzadne a w sklepach typu smyk to 200zl i wiecej albo na stronach chustowych to tez 300 i w gore wiec troche drogo i nigdy nie wiesz czy dziecku podejdzie

Ostatnia edycja:
reklama
no dokładnie wełdug mnie to troche przesada z cenami tych chust i też bym sie bała tak zamawiać ale w racie czego to myśle że bym sie z Tą moją kumpelą skontaktowała bo ona jest ich wielką fanką i sporo ich ma , tylko że ona na stałe w Niemczech mieszka. I ona wie jaka chusta lepsza na początek jaka puźniej - skubana ma niezłą wiedze na ten temat:tak: ale ma tez 2 dzieci a juz na pierwszym chuste prubowała

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry