reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny, ja też mam nadzieję, ze zostanę mamą 2011. bo na 2010to już mam niewielkie szanse, a potem muszę mieć przerwę 2-4 miesięczną - przez zabieg, więc wychodzi 2011. Mam nadzieję, ze sie kiedyś doczekam

agniesiar jakby co to zaglądaj do nas częsciej.
Jeśli nie uda Ci się w 2010r. to zapraszamy do na,rok 2011 jest otwarty;)
Pozdrawiam

Agnieszka - dokładnie jak dziewczyny piszą - kryzysy to normalka, raz są a potem się polepsza i jest cudownie :) u was też tak będzie :) głowa do góry :*
no i lustrzankę będziesz miała - suuuuper :D

oby właśnie tak było jak piszesz;)
buźka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
lovely : mój też wie że sie przygotowuje ale nie mówiłam mu że na dziewczynke :) bo on sie ze mnie śmieje - łajza jedna :) choć on tez ciągle mówi o dziewczynce to wydaje mu sie dziwne że prubuje trafić w dziewczynke

choc jak by był synek to tez bym sie bardzo cieszyła ale chciał bym mieć pierwszą dziewczynke ale co będzie to będzie pokocham jak swoje - tak mówi mój mąż :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
josephine lustrzanka to jest aparat ale nie taki zwykły cyfrowy tylko już profesjonalny:)

Aaaaaa.... typu Nikon ? z takim wielkim wysuwanym obiektywem ? :)
my musimy zmienic nasz cyfrowy, bo juz pada, a leopoldek mu w padaniu namietnie pomaga... niestety nie zdazymy sie tyl zajac juz na piatkowy wyjazd... moze tam na miejscu
ale to bedzie normalna cyfrowka, byle duza pamievc i dobra jakosc zdjec
profesjonalista nie jestem :)
tylko pamiatki chce miec z waznych w zyciu chwil i podrozy :)

dziewczyny ale miałam dziś młyn w pracy :) ale to dobrze niech już tak zawsze będzie no albo i więcej a raczej na pewno więciej klientów :-)

ale tu dziś cisza nawet nie miałam czego nadrabiać :)

agniesiar : witaj na naszym forum :) zapraszamy częściej;-)

josephine - nie wiem w jakim stopniu wasz aparat pada - ale jeśli to cyfrówka to może trzeba jej wgrać od nowa oprogramowanie - u mnie pomogło a nie chciał zdjęć już robić. Musiałabyś tylko ściągnąć soft ze strony producenta i przez kabel wgrać nowe oprogramowanie - cyfrówki mają to do siebie że soft się z czasem sypie i trzeba go wgrywać co jakiś czas.

A ja odpoczywam po wczorajszej wycieczce do Krakowa. Kupiliśmy małej ciuchów, ja sobie też kupiłam. Nie wiedziałam że Reserved ma filie dla dzieci - a ciuszki super mają :tak:
To jej kupiliśmy :tak:

A łącznie wydałam niecałe 300 zł. Jeszcze dzisiaj jej kupiłam u mnie na bazarach komplet bluzka, kamizelka spodnie za 20 zł u Romów - fajna bawełna/polar. Nie wiedziałam nawet że u nich takie fajne rzeczy można znaleźć :tak:

josephine - nie wiem w jakim stopniu wasz aparat pada - ale jeśli to cyfrówka to może trzeba jej wgrać od nowa oprogramowanie - u mnie pomogło a nie chciał zdjęć już robić. Musiałabyś tylko ściągnąć soft ze strony producenta i przez kabel wgrać nowe oprogramowanie - cyfrówki mają to do siebie że soft się z czasem sypie i trzeba go wgrywać co jakiś czas.

A ja odpoczywam po wczorajszej wycieczce do Krakowa. Kupiliśmy małej ciuchów, ja sobie też kupiłam. Nie wiedziałam że Reserved ma filie dla dzieci - a ciuszki super mają :tak:
To jej kupiliśmy :tak:

A łącznie wydałam niecałe 300 zł. Jeszcze dzisiaj jej kupiłam u mnie na bazarach komplet bluzka, kamizelka spodnie za 20 zł u Romów - fajna bawełna/polar. Nie wiedziałam nawet że u nich takie fajne rzeczy można znaleźć :tak:

Sol : w ogole sie nie znam na technice, ani informatyce, ale nasz aparat juz kompletnie sie zacina (upadl kilka razy), na ekranie wyskakuje czaem taka jakby kolorowa, elekryczna krecha i ona jets widoczna na zdjeciach. MLysle ze juz napawde jets u kresu. Synek go teraz dokancza :)
co do ciuszkow- to zazdroszcze, uwielbiam zakupy hehehe a od czasu coiazy, bardziej dla dzidzi niz dla siebie! hihihihihihi... Nie wiedzialam ze reserved ma serie dla dzieci, ale juz zaraz sobie poobczajam :)
pozdrawiam, pa!

Sol piękne ciuszki , zazdroszcze udanych zakupów , też by mi sie takie przydały :)

Ledwo dzień sie zaczoł a ja już zmęczona jestem (pół nocy nie spałam) masakra:-(

Czesc dziewczyny,
Melduje ze Was systematycznie podczytuje, tylko z odpisywaniem u mnie krucho.
Jak tylko laptopa mam na kolanach to moje dziecie jest tuz obok, by poprzyciskac guziczki - chce Wam odpisywac :-D
Wiec odpisuje gdy ma drzemke lub spi.
agniesiar - witaj, i pisz o wszystkim co cie trapi i cieszy

Sol sliczne ciuszki, a sa tam takie mniejszeciuszki dla 9miesiecznych, widzialam jeden taki sklep, ale spieszylam sie i nie weszlam.

maryla86 tylko cieszyc sie ze interes idzie, sklepik sliczny -bajkowy :-)

U mnie w zasadzie wszystko po staremu, moja cora robi pierwsze kroczki przy mebelkach i musze ja ciagle asekurowac, bo lubi sie ich puszczac.
Wczoraj bylysmy na mega dlugim spacerku, 3godz -zmarzlam a niunia otulona spala smacznie. A dzis pruszy sniezek, i jestem przerazona jak zapowiadaja na weekend -20 :shocked2:
Mialam isc w pon do gina i co? Moj malz taki zapracowany, ze przyszedl do domu po 19tej. I wszystko wskazuje na to ze w czw tez nie przyjdzie wczesniej. A moj gin przyjmuje w pon i czw, a mam doslownie 200m do niego, no ale z malym dzieckiem nie pojde, bo gabinet ma na pietrze i wozkiem sie tam nie dostane. Brrr takie uroki jak nie ma sie z kim dzidzi zostawic, moze i bym kogos znalazla na pol godz, ale mimo ze umowiona bede na konkretna godz to nie mam pewnosci, a raczej mam pewnosc ze bede poniej przyjeta, a moj gin to gadula i wizyta u niego trwa pol godz. Wiec nic, musze czekac pewnie miesiac by cytologie zrobic, i pokrzyczec na meza ze musi byc wczesniej i tyle :sorry2:
Wooo ale sie napisalam, moze niezrozumiale, ale pisalam wszystko to co pomyslalam w danej chwili. I powiem, ze o wiele mi lzej na duszy ;-)

reklama
Inke : dzięki , fanie że sklepik się podoba :), fajnie że mała już zaczyna chodzić :) nic tylko sie cieszyć i mam nadzieje ze uda Ci sie jakoś wyskrobać czas na te badania i mieć je z głowy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry