reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć Dziewczyny! :-) Czy można dołączyć do Waszego grona staraczek? :-D
\razem z moim chłopakiem postanowiliśmy już wkrótce starać się o Dzidziusia. Co prawda nie podjęliśmy jeszcze konkretnie decyzji co do terminu rozpoczęcia starań, ale coś mi moja babska intuicja podpowiada, że uda mi się Go przekonać jeszcze w tym roku:tak: ;-) :-D
Bardzo fajnie, że powstał taki temat już na forum! W kobiecej naturze przecież jest cieszyć się z oczekiwania na ważne wydarzenia i planowanie go... :tak: Zatem pozwólcie, że podpiszę się pod tematem :-)

agnieszka.kk --> pozdrowienia dla (prawie) sąsiadki ;-)

Cześć Dziewczyny! :-) Czy można dołączyć do Waszego grona staraczek? :-D
\razem z moim chłopakiem postanowiliśmy już wkrótce starać się o Dzidziusia. Co prawda nie podjęliśmy jeszcze konkretnie decyzji co do terminu rozpoczęcia starań, ale coś mi moja babska intuicja podpowiada, że uda mi się Go przekonać jeszcze w tym roku:tak: ;-) :-D
Bardzo fajnie, że powstał taki temat już na forum! W kobiecej naturze przecież jest cieszyć się z oczekiwania na ważne wydarzenia i planowanie go... :tak: Zatem pozwólcie, że podpiszę się pod tematem :-)

agnieszka.kk --> pozdrowienia dla (prawie) sąsiadki ;-)

witamy nastepna starajaca sie na 2011 :)

Sol widać że zakupy się udały a ciuszki są po prostu śliczne:tak::tak: Trzymam kciuki żeby tym razem udało się szybciej i bez tylu przejść, to musiało być straszne:-(:-(
maryla86 sklepik masz cudowny, taki zapraszający do siebie i wesoły a mebelki też świetne tylko po gratulować męża:tak::tak:
agnieszka.kk głowa do góry na pewno za niedługo poczujesz się lepiej. Takie jest już życie raz jest lżej a raz nie ale "nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej":no::no:
asiuasiu1 ja nie mam chusty ale słyszałam od wielu dziewczyn że bardzo je lubią i że dobrze się w nich nosi dziecko, są wygodne i dla dziecka i dla matki, dziecko przybiera prawidłową pozycje nie obciążając kręgosłupa, można w nich karmić itd Gdzieś na forum BB widziałam jak jakaś dziewczyn pisała właśnie że sama je szyje i że właśnie szyte dużo taniej wychodzą no łatwo się je robi i podawała sposób szycia albo link ale gdzie to było:szok::szok::szok: hmmm nie pamiętam ... przepraszam:-(:-(

to by byl nie glupi pomysl uszyc mam taka zaprzyjazniona pania jak dzidzius juz bedzie w drodze to poszukam na necie jak uszyc taka

Też czytałam trochę o chustach i myślę, że to dobry pomysł :) Ja też poszukam w internecie informacji jak najlepiej taką uszyć, wzór wykroju i rodzaj materiału najlepszy dla maluszka. Tym bardziej, że już coś kiedyś szyłam i nawet nieźle mi to wyszło ;)

Ja też poszukam tym bardziej że coś mi dzwoni gdzie tego szukać ale muszę sobie przypomnieć. Dam znać jak coś znajdę i czekam na jakieś nowiny jak pierwsze znajdziecie. Bo właśnie tak myślę że przy następnym wypróbowałabym ten sposób noszenia niemowlaka:-D:-D
sergeevna witam w naszym gronie:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc kochaniutkie...ja to bez was życ nie mogę...ledwo wejdę do domu i siadam przed laptop :-p
U mnie humorek już lepszy,jest dobrze,zły nastój już minął :happy2:
Ściskam wszystkie za to że pocieszałyście w smutnych dla mnie chwilach buźka ;-)
sergeevna witam nową,przyszłą staraczkę :)mieszkasz w Coventry?bo to faktycznie wcale nie daleko mnie;)
maryla oglądałam fotki sklepu,są śliczne,sklepik bardzo przyjazny dla klienta,super i bardzo mi się podoba.Życzę owocnego rozwijania interesu:)
agus_kula dziękuję za otuchę:)
asiuasiu1 stronka fajna ale Ja nie mam talentu do szycia :zawstydzona/y: a nawet bym się chyba za to nie brała.
A co do chust to kiedyś coś o tym słyszałam i zdania były podzielone.Nigdy z takiej chusty nie korzystała także nie wypowiem się na ten temat bo nie mam zielonego pojęcia:)

...jak kogoś pominęłam to przepraszam ale padam na pysk,idę się myc i spac.Dobranoc!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry