reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolka mój tez uparty osiołek no ale go kocham choć czasem potrafi mnie doprowadzić do białej gorączki :), ale to dobrze że Twój mężulek sie podlizuje :) , a że nie przeprasza - to chyba taki model :) najwazniejsze że prubuje naprawić i udobruchać :) mam nadzieje że po chłodku już nie długo nie będzie śladu :):):)
no mnie też zaskoczył wczoraj męzulek tym tekstem :):)

reklama
marylka jak idzie sprzedaz i jak tam moja czapusia dla Iwonki? doczekam sie zdjecia?:-)zgadza sie moj to taki model co nie przyzna sie do bledu ale i tak go kocham chociaz czasem mam chec udusic :-)
mama99 dziekuje i tez tego zycze tobie i nam wszystkim.

Witam się sobotnio i zimowo :)
mama99 ja mam nadzieję, że Cię moje słowa nie obraziły, nie miałam takiej intencji, chciałam żebyś siebie nie obwiniała o to... :(
ewcia nie uważam , żeby moje słowa były nie na miejscu, każdy wyraża współczucie jak potrafi. Nie powinnaś porównywać straty bardzo wczesnej ciąży do reszty określeń jakie użyłaś. Nie będę więcej poruszała tego tematu, bo to nie fair wobec mamy99.
sol i wiolka dziękuję za wsparcie, nie sądziłam ,że wywołam dyskusję... :(

kobietki mam nadzieję , że sylwester będzie wyjątkowy dla nas wszystkich, no chyba że mama05 zostanie grudniówką :)
wiolka mój mąż to też się nie przyzna do błędu, czasem ewentualnie się przytuli i okaże skruchę, ale i tak jest kochany. :)
Ja znowu sama, mąż w szkole, niech się kształci chłopina :)
Miłej soboty dla wszystkich życzę :) :)

margolcia moj teraz jak wie ze zawinil to robi podchody za posrednictwem Iwonki, np mowi do malej: zobacz jak mamusia slicznie wyglada, choci przytulimy mamusie bo tak sie za nia stesknilismy, usmiechnij sie do mamy to moze przestanie sie gniewac na tate i milon innych ma pomyslow.
ja tez jestem sama ale u mnie to norma bo moj zawsze pracuje 6 dni w tygodniu:-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry