reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam was:)
Sol już poprawiłam:)
Najwidoczniej nie doczytałam tej opcji ale już jest ok:)Więc nie ma co zamętu robić:))
A co u was kochane?Jak mija niedziela?

reklama
faktycznie,pustki straszliwe:szok:.dziewczyny gdzie jesteście??????????przy niedzieli,to pewnie rodzinne obiadki,odwiedziny itd:tak::-).my juz po obiadku,Ala bardzo mi pomagała:tak:.a @ nadal nie ma,chociaż brzuch pobolewa od tygodnia...
ciekawe jak idą staranka mamie05,mam nadzieje,że się uda:tak:

:-) cześć wam z ranka dziś mam wizytę u pana gina o 17 stej,,,,, ( nie dość że obadki z nim jadam w niedzielę to jeszcze do ,,,,, mi zagląda ...... :-D:-D:-D , ) super nie , czasem układa się nie tak jakbyśmy chciały ,,, no cóż dobry z niego specjalista to trzeba mu przyznać .:-D:-D/

reklama
Witam się z rana - wczoraj wieczorem zdjęłam sobie już ostatni plaster, teraz @ i może zaczniemy starania, zobaczymy. Jak na razie mam trochę na głowie. Karola zakosiła mi telefon i siedzi sobie i chodzi z nim i ciągle halo, halo :-D A ja dzisiaj znowu do promotora na wariackich papierach bo M kończy dyżur o 15 a do 15 jest mój promotor, na dodatek M ma laptopa ze sobą więc muszę jeszcze po niego iść, dobrze że jego praca blisko mojej uczelni. Po 13-stej ma przyjść moja mama i zająć się Karolą, mam nadzieję że zdążę wszystko zrobić bo inaczej będzie lipa. A jeszcze muszę się wykąpać. Niech ten dzień już się skończy :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry