reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marylka jak idzie sprzedaz i jak tam moja czapusia dla Iwonki? doczekam sie zdjecia?:-)zgadza sie moj to taki model co nie przyzna sie do bledu ale i tak go kocham chociaz czasem mam chec udusic :-)
mama99 dziekuje i tez tego zycze tobie i nam wszystkim.
hej Wiolka no ja zapomniałam dziś aparatu :(:(:( ale dziś zamawiam nowe czapki :) więc jutro powinny dojść to zrobię fotki z nowej dostawy :):)

mama99: trzymam kciuki za wizyte zeby już wszystko było ok :) i podziwiam za tą odwage :)

kochane mama05 tęskni tęskni ale staranek nie przerywa - może to nawet dobrze z tym netem ma więcej czasu na staranka :):) no ale w środe ma dojść do niej już ten zasilacz i znowy nie będziemy mogły nadążyć z produkcją :):)

Witam wszytkich poniedziałkowo :):)

Sol napewno dasz rade ogarnąć dzisiejszy dzionek :):)

ja planuję w wakacje powiększyć troszke sklep żeby mieć więcej miejsca na wózki :):):), mam jeszcze kawałek zaplecza który można wykorzystać - tylko musze fundusze uzbierać :):):) a szkoda żeby płacić za metry i nie muc na nich zarobić :):)

przesyłam pozdrowienia od mamy05 i ona tez za Wami tęskini :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
czesc dziewczyny
marylka ale biznes women sie z ciebie zrobila:-) ale bardzo dobrze masz racje na kazdym metrze trzeba zarabiac.wczoraj chodzilismy z mezem po sklepach i myslalam ze znajde jakas czape. nie ma szans wszystkie za duze i malo tego naciagane tylko na uszy a nie wiazane. wiec cierpliwie czekam na zdjecia:-)
pozdro dla mamy 05 i marylka masz racje ze moze lepiej ze nie ma tego kompa przynajmniej cala uwage poswieca na starankach i ja mam przeczucie ze bedziemy miec grudnioweczke w naszym gronie:-)
mama99 podziwiam za odwage ...no ale skoro jest dobrym specjalista to chyba jest najwazniejsze...
sol napewno dasz rade wszystko ogarnac...trzymam kciuki
milego dnia wszystkim zycze:-)

Witam wszystkich. Ja wróciłam od gina. Wszystko wporządku tam w środku :P. Postanowiliśmy że jak do 2 miesięcy się nie uda to będzie monitoring cyklu czy sa owulacje....
Buziaki

Fiolka: życze Ci aby nie trzeba było monitorować aby juz w tym cyklu się udało :)

Wiolka a ja praktycznie każde mam wiązane :) i nawet te kapelusiki są i na uszka i wiązane zarazem :):), mam nadzieje że uda Ci się coś wybrać :):)

ja dziś z niecierpliwością czekam na klientów i na rowerki które w piątek zamówiłam :):) - choć musze czekać na powrót męza aż je skręci - bo mi się to na pewno nie uda on pierwszego skręcał godzine i klnoł jak szefc, a drugi to juz mu w 15 minut poszedł :)

mama99 no co w rodzinie to nie zginie, tylko żeby się kiedyś na Ciebie nie rzucił :):):)

teraz sobie tak siedze i myśle.... a może by jeszcze spróbować jakiegos testu owulacyjnego, bo jest owiele tańszy od monitoringu.....:confused: sama nie wiem
miał ktos z takimi testami doczynienia?

reklama
no to wyjasnia ich cene i tet testy ciazowe tez jakieś tanie mi się wydają ciekawe czy działają?? oby tak bo mama05 takie zakupiła razem z tymi tabletkami co tam sprzedają :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry