• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jeszcze nie byłam bo na razie niepowodzenia kładłam na karb tego, że my rzadko i nie utrafiliśmy po prostu, ale jak się przetestuję i uda nam się poprzytulać w owulkę i znowu będzie nico.... to się zacznę martwić... a do gina wybieram sie w tym cyklu i żeby mi pęcherzyk obejrzał jakoś w 15 dc... no a Ty jak działasz dalej??

reklama
Hej dziewczynki. Mam włąśnei owulacje a męża w domu brak!! Jak mnie ok 18 złapał jajnik pracy to boli do teraz. Nigdy nie sądziłam, że odczuwanie bólu mnie ucieszy.

Palemko trzymaj się kochana! Ty też zajdziesz. Może właśnie wtedy kiedy o tym myśleć nie będziesz...

Kocur a my działamy dalej póki co i testujemy. Uważam podobnie jak Ty - jak się nam teraz nie uda, a np wyjdą krechy na owu i będziemy się przytulać wtedy to wybieram się do gina w nowym cyklu po @ bo tak to uważam, że może własnie nie trafiliśmy w owulkę...
Myślę, że jak nam się nie uda to gin na to coś zaradzi....nie chcę się starać w nieskończoność tylko chcę być pod okiem gina... może jakieś badania czy wspomagacze... no nie wiem...

Królowa
a mnie odkąd wstałam kłuje jajnik z prawej strony...i chwilami myslę czy to aby na pewno jajnik.... Sama nie wiem czy mam się śmiać, czy płakać bo kłucie chwilami jest nie do zniesienia :-(:-(:-( nie wiem co jest grane

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kocur kuruj się, żeby Cię nie rozłożyło na amen
Herbatka z cytryną i pod kołderkę :-):-):-)

Zmykam czytac książkę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jesteście jeszcze?...:)
Ja dopiero teraz mogłam zajrzeć do Was...
mere witaj w naszym gronie...Czym zbijasz za wysoki testosteron...co dostałaś?

Witajcie :))) Jak się człowiek wyśpi to świat od razu lepiej wygląda :))))))
pysia dzięki - kurację z herbatką właśnie powtarzam :tak:
made , lil - jak dzisiaj kreseczki się prezentują ... ano tak jeszcze za wcześnie na testownie ale ja juz ciekawa :-D
sergi kochana ???? ;-)
mama ?????? :-)
krolowa dorwałaś Go???!!! :)))))))))
Ja nie wiem nawet co to jest ból jajnika i gdzie to jest i jak to jest :eek: Nigdy chyba nie miała albo i nie pamięta.... luuuudzie może ja już po prostu za wiekowa na starania hehehe :baffled:

Ostatnia edycja:
Jestem, wstałam, ale zaspana jak jasny gwint.... ;-)
DZISIAJ OSTATNI DZIEŃ URLOPU!!! :-( :sad:

Co słychać Kocurku?... :-)

Ostatnia edycja:
ooooj sergi przykro mi :-( życzę Ci w takim razie, żeby ten dzien dłuuuuużył sie i dłuuuuuuuuuuużył :-)
A ja zużywam chusteczki, kicham i prycham i nadal nie słyszę na jedno ucho :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry