• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Palemka - po dwóch cyklach bez Fasolki mnie też ściska i boli... A że to tylko 2 cykle?... Myślę, że wcale nie boli mniej niż po roku czy po 10 latach...

Ostatnia edycja:
Hej babeczki!

Serg super, że staranka były!!! Oby owocne zaciskam kciuki!!

Kocurku zdrowiej kochana!!

Nikusia nie poddawaj się - w końcu się uda - jestem tego pewna!!!

Palemka jak po castagnusie???

Gwiazdeczka
witaj!!!!!

Chciałam jeszcze wczoraj z Wami popisać, ale coś strasznego się ze mną działo. To chyba sprawka castagnusa. Miałam taki ból jajnika, że nie mogłam chodzić, chyba, że zgięta w pół, było mi okropnie niedobrze, dziś jakby lepiej, ale każda cząsteczka ciała jakby rozrywana była - jak na grypę. No i wczoraj zalewał mnie śluz. W życiu nie miałam takiej owulacji!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem czy to dobrze czy źle - okaże się za 2 tygodnie...Ale w sumie stwierdzam, że testy owulacyjne przy castagnusie niepotrzebne......Dziś już nie testuję - w sumie przez ostatnie 2 dni miałam dwie mocne kreski - to by się zgadzało. Jeden test zachowam. A od jutra chyba łyknę duphaston - nie wiem jak długo taka owulacja może trwać...

Dziś dzień z rodzinką. Idę robić jajecznicę.

Powiem tak - duszę i podsmażam indyka - do sałatki :)))))
Zaraz kawka - może ktoś do mnie dołączy...???? ;)))
Ja dołączam :-) Już druga dzisiaj, bo ciągle śpiąca jestem :confused:

images.jpg

Sergi, kocur ja chetnie kawy bym sie z Wami napila ale poki co nie moge zwlec sie z lozka
LIL MAJA mnie tez wczoraj tak bolal i klul jajnik chyba, ze na wieczor poleglam na amen. tylko zwijanie w klebek przynosilo mniejsza ulge.

Ja się przyłączam do kawusi:-) jestem zmęczona nocnymi snami, a na dodatek z tidu tidu nici, bo mąż mnie uśpił przytulaniem:szok:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry