• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Palemka jedz tabletkę! Działa jak nie wiem co!

Mere
dzięki. Muszę się ogarnąć, bo masakra. To chyba jednak choróbsko jakieś.

Już o tym pisałam - niektóre dziewczyny mają tak samo jak ja - odkąd są starania to ciągle coś dolega i jakieś choroby się przyplątują...Normalnie zdrowa jestem jak KOŃ!

Z reguły tak jest, że jak nam na czymś zależy i musimy być w pełni sił, to się rozkładamy:-( No, ale głowa do góry, u mnie słoneczko świeci i nastraja pozytywnie:-)

witajcie babeczki i nie poddawajcie sie, choc jest cięzko...
myśle o Was każdego dnia i posyłam fluidki dla wszystkich... mamy nowy rok, nowe nadzje, nowe cykle... trzeba być dobrej myśli... wiem... pomyslicie, ze łatwo sie pisze, ale mi naprawde jest bardzo przykro jak tyle czasu Wam sie nie udaje... ale wierze, że w końcu kazdej sie uda i będzie tulić swojego Maluszka, tak bardzo chcianego, kochanego i oczekiwanego... NIE TRAĆCIE WIARY W SIEBIE I W TO, ŻE SIE UDA!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LIL MAJA Nie wiem o co kaman ale dzis tez juz mnie kluje
SERGI fajnie ze dopadlas swojego G. I mam nadzieje,ze TWOJA Nauka w las nie pojdzie

biedne dziewczyny... powiem wam szczerze ze ja tak jak kocurek nie wiem co to za bol, jak bola jajniki. nigdy go nie czulam albo poprostu nie wiedzialam ze to akurat jajniki...
pysia czyli wczoraj juz nie poszalalas....? ja mialam bardzo dobre checia ale zanim uspilam Iwe to sama tez juz nie dala rady nic dzialac.
serge a co do samopoczucia to dziekuje, wszystko ok:-) tylko spac mi sie chce ale to chyba od tej pogody

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki.

Ja tylko na chwile z komorki. Maz dopadniety, ja za rada mamy wypoduszkowana. Zobaczymy czy sie uda.

Wlasnie w DDTVN mowia ciekawe rzeczy. Np przez pierwsze 2 lata sex ma dzialanie narkotyczne i wstrzemiezliwosc sprzyja zwiazkowi. Zgodnie z tym moje malzenstwo nie powinno juz istniec takie jakie jest.

LIL A ten castagnus to przepisal Ci lekarz? na co on jest?
KROLOWA Ja tez z komy nadaje. dobrze, ze meza dopadlas.

reklama
Już jestem :-) Musiałam kurczę wziąć prysznic i śniadanko sobie zrobić... Tak mnie jakoś natchnęło i wcinam... kaszę mannę z dżemikiem od teściowej :tak: PYCHOTA :-D Chce Któraś?... :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry