reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
martyla tylko spokojnie,nie nakręcaj się za bardzo bo potem podczas starenek może byc nie dobrze...Ja chyba w to wierze dlatego nie przeglądam wózków,ciuszków,łóżeczek itd.boję się że to mnie tak nakręci że nie daj boże przy nie powodzeniu fasolokwym zobaczę na teście jedną kreskę to popadnę w poważną depresje dlatego Ja osobiście unikam przeglądania wszystkiego co dla niemowlaka.

reklama
jeśli chodzi o rzeczy dla niemowląt - to ja nie mam wyboru - bo sprzedaje takie rzeczy :) terz staram sie nie nakręcać bo sie boje czy sie uda od razu czy będzie trzeba długo prubować ale dziś mam taki dziwny dzień i oglądałam rzeczy dla kobiet w ciąży - taka odbijka - ale niczego nie kupiłam , bo przecież nawet nie wiadomo kiedy zajde i głupi by było jakbym miała ciuchy na zime a w ciąży w lato chodziła :)

...a co do zakupów dla siebie to jutro wybieram się po zakupy,muszę kupic sobie torebkę na wyjście i kilka ciuszków,także synkowi muszę kupic jakieś szmatki bo ze wszystkiego wyrasta :happy2:już nie mogę się doczekac jutra:)

Hej dziewczynki :)
Ja jak zawsze czytam, ale nie mam czasu odpisywać... w weekend jadę do dziadków więc muszę już dziś się uczyć na zaliczenie wtorkowe... echh nie chce mi się... ale już większość pozaliczałam to teraz nie chcę się poddawać i mam nadzieję, że zaliczę to ostatnie cholerstwo,a potem jeszcze 2 egzaminy i ferie chce!!!

Fajnie że nas odwiedziłaś:)
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.Cieszę się że dzidzia ma się dobrze,teraz obyś tylko Ty szybko wyzdrowiała:)
Widzę że jednak spac nie możesz tak jak Ja heh :-D

jak się wyleżę w dzień to w nocy spać się nie chce ;(

kpi23 : dawno sie nie odzwyałaś, zaglądaj częściej bo puźniej cięszko nadrobić - ja po weekendzie ledwo dałam rade :):tak:

ciężko czasem być na bieżąco - jak wracałam z pracy to jedyne co mi się chciało to łóżka!

Jeny jak się cieszę że ja już nie mam problemu z ciuchami ani dla siebie ani dla dziecka. Dla siebie ciuchy jeszcze na ciążę mam a dla malucha - no cóż - po Karoli jest wszystko a jeszcze dzisiaj dostałam od siostry ciotecznej całą reklamówkę ciuszków - 62 - bo jej synek urodził się byczkiem i nie zdążył ich założyć a że ja planuję drugie to się nie zmarnują. :tak: Spadam obiad robić :-p

Witam się :happy2:
W końcu weekend juupii także troszkę sobie odpocznę albo i nie bo z samego rana czeka mnie pranie,sprzątanie i przygotowanie obiadku a po obiedzie aby się odstresowac wybieram się na zakupy :tak::happy2:

...co do ciuszków to fajnie macie że nie musicie martwic się o szmatki dla przyszłego dzieciątka:)Ja niestety oddawałam wszystko na bieżąco koleżankom i teraz nie mam nic z takich maleńkich ciuszków ale gdy tylko będę miała kolejne dziecko po woli kupię całą wyprawkę także jestem spokojna:)

uciekam lulu pa dobranoc!

reklama
witajcie z rana :) brrrrrrrr ale zimno u mnie rono jak szłam do pracy było -18 !!!

jeśli chodzi o ciuszki to ja też nic nie mam ale pociesza mnie fakt ze nie będe musiała nigdzie latać bo wszystko wyniose ze swojego sklepu :):):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry