Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam kochane!!!! PALEMKO -trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&& z całego serducha, wierze ze sie uda Kochana!!!!
Przepraszam, ze tak rzadko u Was bywam, ale juz coraz mniej sił na pisanie.....ciezko mi siedziec długo przed kompem bo Mała wtedy kopie i jej niewygodnie....Ale myslami jestem z Wami cały czas i trzymam za Wszystkie &&&&&&&&&&&&&& najmocniej jak potrafie...czekam na Was cały czas na Wystaranych i w zwiazku z tym przesyłam ogrooomna porcje fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~