Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mama masz rację - patrz w przyszłość &&&&&&&& za dalszy wzrost jakoś w 7 dniu po owu (dobrze zapamiętałam..?) :-)
ja sucharka pogryzam i myślę coby drugą kawkę wypić...
spalinka lepiej @ wcześniej jak już i tak ma być ... no chyba, że nie ma to ja trzymam jeszcze &&&&&&& ! a skąd wiesz, że nie pękł...
KOCUREK- dokladnie i jak moje wykrey z dziećmi i te co wczoraj wstawialaś to tak wychodzi ,ze skok i 6 dni po skoku jest koleny o 1,2 stopnie -po 6 dniach nastepuje zagniezdzenie i pewnie dlatego ten dodatkowy skok-ja musze poczekać jeszcze 2 dni i sie zobaczy..jajnik mnie kluje;/
a Ty mierzylaś elektronicznym i masz 37 ??do jesli tak to superaśnie
SPALINKA- mialas monitoring?? ja tez wiem jak to jest-wiedzialam ,ze nie pekl i czekalam do @ i chcialam ,zeby jak najszybciej przyszla,zeby owy cykl zacząć !
mamuś no jak już zaczęłąm mierzyć elektronicznym to się tego trzymam :-) ale jak porównuję z tym drugim co kupiłam - z gallium - to wychodzi ze dwie kreski więcej ...
KOCUREK- no to gites
mam nadzieje,ze w ten weekend Ty i Pysia bedziecie mialy dobre wieści a w przyszly week ja ,Edyta i Josephin sie pochwalimy II krechami