reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny ja chciałam wam powiedziec ze na jakis czas robie sobie przerwe z BB.
Maz marudzi ze caly czas przed kompem siedze, wiec postanowilismy schowac laptopa do szafy na miesiac lub dwa.
Wiec widzimy sie za miesiac lub dwa:) mam nadzieje ze bedziecie mnie jeszcze pamietac.

reklama
pok : dzieki bardzo :) bede dalej rozmyslac, pytac porownywac i inne :)
mi w genewie tez najbardziej podobaja sie widoki i spokoj - moj priorytet, zycie rodzinne
ale pewne jest ze nie przeniesiemy sie za granice po to, zeby zyc gorzej... za to jesli sie przenisiemy i nam sie spodoba,
osiedlimy sie na stale/bardzo dlugo : no to wtedy jednak oplaca sie niruchomosc kupic, a nie wynajmowac...
zreszta poki co nie maz nie ma zadnej konkretnej oferty pracy w CH a w na pewno nie przeniesiemy sie nie majac zatrudnienia, pensji hehe :)
czas pokaze.... hmmm

musia ok :) nie zapomnimy :)

musia! nie dosc, ze bedziemy Cie pamietac, to bedziemy tez tesknic!

ale rozumiem :) uzaleznienia trzeba kiedyś leczyć :)

do zobaczenia!

i oby wszystkie kobitki z tego forum w ciagu dwoch miesiecy przeniosly sie na watek wystaranych :) poki co dobrze idzie! Zatem Musia - do zobaczenia tu lub tam za dwa-3 miesiące :)

jos - my dokladnie tak smoa. w ciagu roku dwoch okaze sie czy M. dostanie tu stały kontrakt i wtedy mieszkanie lub cosik wiecej kupimy, bo rata kredyt wychodzi tak smao jak czynsz za mieszkanie :) z podatkiem od nieruchomosci to troche nie tak.. to jest podatek od majatku :) ale jeszcze sie dowiem dokaldniej :)

ok. mam nadzieje, ze dostanie staly kontrakt, skoro wam sie podoba i z tego co piszesz- chcialabys tam zyc!
dziex bardzo,za wszystkie info!!!!!!! :)
musia - podziwiam za tak radykalny krok
ja nie mam odwagi leczyc swoich uzaleznien hihihihiihihihihihihihi :)

witam Was wszystkie!!!!

zrobiłam ponowny test... ten wykazał jedną kreskę.
nie rozumiem już nic.
wczoraj około 18.30 II kreski. dziś rano jedna.

@ dalej nie ma.

Hej panny :-D

spalinka - a dzisiaj robiłaś taki sam test czy inny? Bo Quix ma czułość 10 a inne mają 20-25 więc ... ?

spalinka myślę podobnie jak sol że to może być wina czułości testu. Najlepiej zrobić bete.

U mnie dziś przyszła @ i dobrze do środy do wylotu na urlop już się nagorsze przewali.

Dziś dzień pracujący w domu. Duuuużo nauki:-(

reklama
spalinka ja bym jeszcze jutro zrobila quicka albo nawet dzis :) i idz na bete.

jak tam kobotki? widze, ze niedzielna cichosza panuje tu na całego :) mnie w nocy przygniotlo przeziebienie, prawie nie spałam. Na lezaco boli gardlo i nos sie zatyka, na siedzaco duzo lepiej ale spac sie nie da, co chwile sie budzilam i ostatecznie prawienie spalam. Zatoki mam po prostu wypchane po brzegi. Fuj.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry