Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny ja chciałam wam powiedziec ze na jakis czas robie sobie przerwe z BB.
Maz marudzi ze caly czas przed kompem siedze, wiec postanowilismy schowac laptopa do szafy na miesiac lub dwa.
Wiec widzimy sie za miesiac lub dwamam nadzieje ze bedziecie mnie jeszcze pamietac.
pok : dzieki bardzobede dalej rozmyslac, pytac porownywac i inne
mi w genewie tez najbardziej podobaja sie widoki i spokoj - moj priorytet, zycie rodzinne
ale pewne jest ze nie przeniesiemy sie za granice po to, zeby zyc gorzej... za to jesli sie przenisiemy i nam sie spodoba,
osiedlimy sie na stale/bardzo dlugo : no to wtedy jednak oplaca sie niruchomosc kupic, a nie wynajmowac...
zreszta poki co nie maz nie ma zadnej konkretnej oferty pracy w CH a w na pewno nie przeniesiemy sie nie majac zatrudnienia, pensji hehe
czas pokaze.... hmmm
musia oknie zapomnimy
![]()
witam Was wszystkie!!!!
zrobiłam ponowny test... ten wykazał jedną kreskę.
nie rozumiem już nic.
wczoraj około 18.30 II kreski. dziś rano jedna.
@ dalej nie ma.
spalinka ja bym jeszcze jutro zrobila quicka albo nawet dzisi idz na bete.
jak tam kobotki? widze, ze niedzielna cichosza panuje tu na całegomnie w nocy przygniotlo przeziebienie, prawie nie spałam. Na lezaco boli gardlo i nos sie zatyka, na siedzaco duzo lepiej ale spac sie nie da, co chwile sie budzilam i ostatecznie prawienie spalam. Zatoki mam po prostu wypchane po brzegi. Fuj.
josephine dokładnie, to ona
Dziewczyny czekam do 3.02 i bedzie test, bo i piersi dalej bolą, a okresu nie widać![]()

josephine dokładnie, to ona
Dziewczyny czekam do 3.02 i bedzie test, bo i piersi dalej bolą, a okresu nie widać![]()

Ja bede testowac w zblizonym czasie o ile nie przyjdzie @ a za Ciebie trzymam kciuki
Asionek ja tez mam chwile zwatpienia,ale dopoki nie ma @ trzeba myslec pozytywnie &&&&&&
Pok zdrowka...
Asionek31 a u Ciebie kiedy @ powinna być?