reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionek31 ja również jestem po poronieniu i także przy pierwszej ciąży udało się za pierwszym razem, teraz dopiero zaczynamy starania, ale jestem pełna optymizmu i także w gorącej wodzie kąpana:)
co do ćwiczeń dziewczyny podziwiam, ja z tego zimna nie mam ochoty z domu wychodzić ale od kilku dni walcze z kg, uznalam że warto troszke schudnać przed ciążą, i efekty narazie mizerne ale aż lepiej się czuje

Rozumiem ze cwiczysz w domu?
Ja zalecam przed zajsciem w ciaze nawilzanie brzuszka,aby skora byla nawilzona podobno wtedy rozstepy nie wychodza,wazne jest zeby w ciazy za szybko nie przybierac na wadze,bo to tez powoduje rozstepy.Mnie niestety to nie ominelo mimo stosowania kremow:-( ale cale szczescie nie sa bardzo widoczne ;-)

reklama
Edyta01 hmm ćwicze to za dużo powiedziane:P co drugi dzien kilka minut brzuszków i wymachów nogami :) ale zaczełam regularnie jeść częściej i mniejsze porcje i o wiele lżej się czuje:) co do kremów to staram się choć wiem że raczej mnie to nie ominie:( z przybieraniem na wadze też łątwo nie będzie i wydaje mi się że wielkiego wpływu na to mieć nie będę w pierwszej ciąży od 6 tygodnia regularnie tyłam mimo że jadłam jak przed ciążą może nawet mniej ze względu na mdłości
a jeśli moge spytać ile masz lat? sporo rodzinka :) i wiedzę że sami chłopcy, zapewne teraz wyczekujesz dziewczynki :)

pok : a wiesz ze nie wpadlam na pomysl zeby zapytac sie o zwrot? uznalam to za pewnik, nie zapisujesz sie jak wiesz ze starasz sie o dziecko :)
nic wielkiego, i tak wolalam byc w ciazy niz sie pocic hihi ;)

a co do papierow - podziwiam
u nas w domu to najwiekszy problem
bardzo rzadko sie dp tego biore, wszystko w zasadzie nam ginie... :)

Chcielibysmy miec coreczke ale jakos nie wierze ze sie uda,dlatego nastawiam sie na synka :tak: pytasz o wiek, mam zaledwie 28 lat :-p

Witaj Jos

Ostatnia edycja:
Asionek31 ja również jestem po poronieniu i także przy pierwszej ciąży udało się za pierwszym razem, teraz dopiero zaczynamy starania, ale jestem pełna optymizmu i także w gorącej wodzie kąpana:)
co do ćwiczeń dziewczyny podziwiam, ja z tego zimna nie mam ochoty z domu wychodzić ale od kilku dni walcze z kg, uznalam że warto troszke schudnać przed ciążą, i efekty narazie mizerne ale aż lepiej się czuje

to mamy sporo wspolnego :) trzymam mocno za ciebie kciuki i za staranka ;)

Chcielibysmy miec coreczke ale jakos nie wierze ze sie uda,dlatego nastawiam sie na synka :tak: pytasz o wiek, mam zaledwie 28 lat :-p

niezle jestes w moim wieku i juz 3 dzieci , a ja nawet jednego nie moge zmajstrowac :zawstydzona/y:

pok : a wiesz ze nie wpadlam na pomysl zeby zapytac sie o zwrot? uznalam to za pewnik, nie zapisujesz sie jak wiesz ze starasz sie o dziecko :)
nic wielkiego, i tak wolalam byc w ciazy niz sie pocic hihi ;)

a co do papierow - podziwiam
u nas w domu to najwiekszy problem
bardzo rzadko sie dp tego biore, wszystko w zasadzie nam ginie... :)

moj maz na szczescie zajmuje sie papierami , bo ja tego bardzo nie lubie :/

mialam dzisiaj super sen .... snilo mi sie , ze robilam test i byly 2 cudowne kreseczki !!
pierwszy raz cos mi sie snilo zwiazanego z ciaza :) fajne uczucie
oby sie sen sprawdzil !!!

Edyta01 oo jak miło słyszeć że jeszcze są takie osoby, ja często czuje się dość odosobniona, co prawda większość znajomych i rodziny ma juz dzieci ale są starsi, a wśród rówieśników zaczej słysze opinie że za kilika dobrych lat, więc naprawdę mnie zaskoczyłaś, i nie trać nadziei na córeczke :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry