reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hm a zawsze przed @ takie objawy masz? może to fasolka :)
poza czwórką planujesz jeszcze dzieci ?

Po porodzie nie mialam zadnych objawow zblizajacej sie @,po prostu przychodzila...
Raczej na czworce dzieciaczkow poprzestane,bo juz 3 cesarki mialam,ale gdybym rodzila naturalnie napewno piateczke dzieciaczkow bym miala :-)

reklama
Po porodzie nie mialam zadnych objawow zblizajacej sie @,po prostu przychodzila...
Raczej na czworce dzieciaczkow poprzestane,bo juz 3 cesarki mialam,ale gdybym rodzila naturalnie napewno piateczke dzieciaczkow bym miala :-)

Ja też nie mam nigdy objawów na miesiączkę więc o ciąży wiedziałam od razu, więc skoro ty też nie miałaś objawów to może to jednak objawy ciąży :) jakoś musisz przetrwać 4 dni

Czy to możliwe, że 4 dni po @ (8dc) może wystąpić owulacja?
Tak mnie pobolewają jajniki i dół brzucha, aż się dziwie.

tak, mozliwe. ilu dniowe masz cykle?
wlasnie dlatego w czasie staran cenne jest mierzenie temperatury, bo nie zawsze owu jest wtedy, kiedy myslimy, spodziewamy sie jej lub chcemy. Temp + testy owu i wszystko jasne.

ale równie możliwe, ze to nie owulacja. jajniki i podbrzusze moga bolec przed @, w czasie @, przed owulacja, w czasie owulacji i po owulacji. z samego klucia i bolenia nic nie wynika.

aga - witaj :)

jos - a ja wlasnie znam duzo dziewczyn, ktore zaczynaja sie starac i wtedy sie zapisuja na silownie, zeby byc zdrowym no i zeby troche schudnac zanim sie przytyje :) ale tak naprawde glownie chodzi o to, zeby byc w formie, zeby wzmonic miesnie - glownie nogi i kregoslup. A jesli sie regularnie cwiczy przed ciaza i ciaza przebiega normalnie, to nie ma przeciwskazan nawet do biegania :)

edyta, asiunia - jak tam niedziela mija?

ja sprobuje zasnac teraz ale cos czuje, ze katar mi nie pozwoli....

Ostatnia edycja:
Asionku juz niedlugo bedziesz miala swoje malenstwo :tak: To Ty tez mloda dupka jestes :-D

I masz takie sny ciazowe,cos jest na rzeczy,trzymam kciukasy &&&&

oj taka mloda to juz nie , znaczy sie moze i mloda , ale chyba za pozno sie obudzilam z robieniem dzieci ;-) i dziekuje bardzo za kciuki !!!

Asionek31 sen napewno się spełni :) a jeśli można wiedzieć w którym tygodniu poroniłaś?

na samym poczatku ciazy jakos w 5 tyg. i kilku dni ... o ciazy wiedzialam juz w 3 tyg

A mnie brzusio i jajniki zaczely pobolewac...teraz pewnie bede biegac i sprawdzac czy @ nie przyszla:zawstydzona/y:

e tam to moze byc tez z innego powodu niz okres tyù bardziej , ze nie masz tak normalnie przed okresem :)
mnie tez boli i ciagnie i kluje juz od ponad tyg. , a to nie jest moj objaw na @ normalnie , stad mam nadzieje , ze moze jednak sie udalo :)

Czy to możliwe, że 4 dni po @ (8dc) może wystąpić owulacja?
Tak mnie pobolewają jajniki i dół brzucha, aż się dziwie.

moze masz te bole przed owulka ?? nie zawsze bole sa w czasie owu ... mnie bolec zaczyna juz na kilka dni wczesniej

Witam Was dziewczyny i po dwuletniej przerwie znow melduję że wracam do grona staraczek :):-):-):-)

czesc :) opowiadaj kiedy staranka czy moze juz byly ?? no i suwaczek jakis moze ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry