gumisia witaj

nie musisz czytac forum wstecz

kilka dni i bedziesz w temacie.
zapowiada sie na forum szalony tydzien testowania

ale będą emocje! dziewczyny za was wszytskie &&&&&&&&&&&&&&
jestem ciekawa czy
kocurek jutro wpadnie z dobrą nowiną!!! oby!
jos - tu jest z silownia tak, ze jak sie zpaiszesz a potem przyniesiesz zaswiadczenie od lekarza, ze juz nie mozesz, to Ci oddadzą kasę, więc spoko

z resztą widziałam tam kilka babek w ciąży ćwiczących z instruktorem jakies lajtowe cwiczonka.
Ja do usportowionych w ogóle nie należę. Zawsze była to dla mnie obca dziedzina życia. Zawsze się nawet śmiałam, że jedyna uczelnia, na którą bym się nigdy nie dostała to AWF, bo wszytskiego innego to mozna sie zaprzeć i predzej czy pozniej nauzyc ale biegac i skakać to ja juz lepiej nie bede. A teraz jestem na bezrobociu od miesiaca i zaczyna mi sie nudzic, poza tym chcialabym do slubu zrzucic 5 kilo, wiec w sam raz. Jutro pojde i sie dowiem co i jak, bo miala u nich kiedys abonament i niby przedluzenie jest obowiazkowe ale nigdy nie zpalacilismy za drugi rok i jakos nas nie gonią - zobaczymy jutro jak to bedzie.
dzis zrobilam mega porzadek w papierach. juz mam wszystko ladnie poukladane w segregatorach, rachunki, dyplomy, badania i inne pierdoły. Kilka godizn na podlodze kleczalam, zeby to wszystko zrobic.

och jaka ulga!
a z nosa mi tak leci, ze nie wyrabiam. kurka!
buziaki niedzielne