reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To ja zapraszam do zapisania się na listę staraczek - link w moim podpisie i na pierwszej stronie wątku :tak:
żeby się zapisać wystarczy pw do mnie z danymi:
data ostatniej @ i dł cyklu :tak:

reklama
witajcie :)
mam nadzieje, że mogę się przyłączyć
równierz z mężem planujemy starać się w niedługim czasie o maleństwo więc odmierzam już do testowania mam nadzieje że pójdzie łatwo i przyjemnie :)

rurka : hyhy dobre mam oko :) moj kumpel ja znal i mowil ze cool babka :)

jezu zapomnialam co mialam napisac, zle sie dzis czuje, wypluta z energii... po poludniu spalam 2h...
aha juz wiem
co do silowni :) pok mnie ostatnio naszlo zeby zapisac sie na fitnses
i pierwsza mysl : jestem w ciazy :) dlaczego???? bo ja jestem leniwiec
ostatni raz kiedy mnie anszlo zeby zapisac sie na sport (tenis) to bylo... miesiac przed zajsciem w ciaze :)
zapisalam sie z mezem, zaplacilismy roczny abonament i pozniej juz nie chodzilam
zagralismy chyba 3 razy... w weekendy... pozniej sie balam ryzykowac,a zreszta kilka m-cy pozniej sie wyprowadizlismy
ale ciaza + po porodzie jakby nie patrzec 2 rowne lata "po" - nigdy nie myslalam o sporcie, nie mialam na to sily i motywacji!
az do bardzo niedawna wiec kto wie ;)
suwaczek zorbie jutro
dzis nie mam na to energii...

gumisia: witaj :)

wieczorna pora i zaczyna się na forum jakiś ruch :) mam nadzieje że udało mi się wstwić suwaczek
przepraszam nie czytałam całego forum, tylko ostatnie 20 stron, i widzę że wiele dziewczyn czeka na @ i niedługo będzie testować, od dawna się staracie?

wieczorna pora i zaczyna się na forum jakiś ruch :) mam nadzieje że udało mi się wstwić suwaczek
przepraszam nie czytałam całego forum, tylko ostatnie 20 stron, i widzę że wiele dziewczyn czeka na @ i niedługo będzie testować, od dawna się staracie?

witaj :)

ja staram sie w zasadzie 2 cykl ...w pazdzierniku poronilam , w listopadzie odpuscilam sobie jakos nie mialam sily na to wszystko , w grudniu sie nie udalo no , a teraz czekam na wyniki naszych staranek ;-) takze krotko , ale ja w goracej wodzie kapana hehe
tym bardziej , ze jak zaszlam w ciaze to po jednym przytulanku w odpowiednim dniu wiec super , no i myslalam , ze tak bedzie zawsze :zawstydzona/y: no , ale nadzieje jeszcze mam :)

Hej dziewczyny, co tam u was? Nie zaglądam do was ostatnio :-p

Jestem 4 dni po @, 8 dc a dziś tak boli lewy jajnik, trochę ogólnie dół brzucha. I obwódki wokół sutków nadal są i nie zniknęły jak tydzień temu dostałam @

gumisia witaj :) nie musisz czytac forum wstecz :) kilka dni i bedziesz w temacie.

zapowiada sie na forum szalony tydzien testowania :) ale będą emocje! dziewczyny za was wszytskie &&&&&&&&&&&&&&

jestem ciekawa czy kocurek jutro wpadnie z dobrą nowiną!!! oby!

jos - tu jest z silownia tak, ze jak sie zpaiszesz a potem przyniesiesz zaswiadczenie od lekarza, ze juz nie mozesz, to Ci oddadzą kasę, więc spoko :) z resztą widziałam tam kilka babek w ciąży ćwiczących z instruktorem jakies lajtowe cwiczonka.
Ja do usportowionych w ogóle nie należę. Zawsze była to dla mnie obca dziedzina życia. Zawsze się nawet śmiałam, że jedyna uczelnia, na którą bym się nigdy nie dostała to AWF, bo wszytskiego innego to mozna sie zaprzeć i predzej czy pozniej nauzyc ale biegac i skakać to ja juz lepiej nie bede. A teraz jestem na bezrobociu od miesiaca i zaczyna mi sie nudzic, poza tym chcialabym do slubu zrzucic 5 kilo, wiec w sam raz. Jutro pojde i sie dowiem co i jak, bo miala u nich kiedys abonament i niby przedluzenie jest obowiazkowe ale nigdy nie zpalacilismy za drugi rok i jakos nas nie gonią - zobaczymy jutro jak to bedzie.

dzis zrobilam mega porzadek w papierach. juz mam wszystko ladnie poukladane w segregatorach, rachunki, dyplomy, badania i inne pierdoły. Kilka godizn na podlodze kleczalam, zeby to wszystko zrobic. :) och jaka ulga!

a z nosa mi tak leci, ze nie wyrabiam. kurka!

buziaki niedzielne :)

Hej

Gumisia Witaj

Pok no to mialas pracowity dzien...

Ciekawe czy mama jutro zajrzy, a za Kocurka trzymam &&&&

Jestem ciekawa co u Palemki..

No tak tydzien zapowiada sie interesujaco,pod wzgledem testowanek,aby kazda przekazala dobre wiadomosci :tak:

reklama
Asionek31 ja również jestem po poronieniu i także przy pierwszej ciąży udało się za pierwszym razem, teraz dopiero zaczynamy starania, ale jestem pełna optymizmu i także w gorącej wodzie kąpana:)
co do ćwiczeń dziewczyny podziwiam, ja z tego zimna nie mam ochoty z domu wychodzić ale od kilku dni walcze z kg, uznalam że warto troszke schudnać przed ciążą, i efekty narazie mizerne ale aż lepiej się czuje

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry