reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kochane moje babinki,

normalnie zdycham... temperatura mi rosnie, nosem juz oddychac nie dam rady a i buzia kiepsko idzie. normalnie ledwo zipie. ;-)

jos, kocurek, asionka, i inne dyskutujace o testach ciazowych (HPT) - to zalezy indywidualnie od kazdej z nas, od czulosci testu i od tego kiedy byla a) owulacja b)implantacja a ta druga jest nir do przewidzenia. Fertility Friend radzi czekac 18 dpo z testem ciazowym, zeby byc calkowicie pewnym. A testy figle lubia platac - falszywe pozytywy i negatywy zdarzaja sie nie tylko w ksiazkach, bajkach i ulotkach ale w zyciu tez. tak smao jak to, ze niektorym testy wychodza pozytywne juz w 11 dpo (wysoki poziom hormonu moze nawet swiadczyc o ciazy mnogiej z tego, co pamietam - z ciazy mnogiej czesto do pierwszej wizyty u gina robi sie juz tylko jedna dzidza a reszta zarodkow obumiera. Tak z grubsza tyle

Na wiecej nie mam sily. Nawet sie juz nie usmiechne. Nawet zasnac nie mam sily.

buziolki

jos - jutro wysle PW. dzieki ogromniaste :*

NANUSIA, KOCUREK a mnie sie wydaje, ze jak 5 tydzien i pare dni to 5ty tydzien a nie szosty ;P mi wypada ze jestem w 5tym to niewiele krocej niz NANUSIA :)

ASIONEK kciukasy, abys Ty tez z nami na porodowke jechala :)
POK zdrowka zycze :)
NANUSIA ROwne 5tygodni temu mialam @ i mi sie tak wydaje, ze skoro 5 to 5 a nie szesc ;P

Dziewczyny mam juz dość sprawdzania testów, wstanę o 5 to jakos skończę ..... jakby wpadła made to zostawiam dla niej BUZIOLE :* :* :*

papapapapa śpijcie dobrze :)...

pok co TY tu robisz????? Pod kołdrę ale już !!! :-D

pysia TY TEŻ !!!! :-)

asionek daj sobie spokój ....TYM zaczniesz się martwić jak tylko nie bedziesz dawała rady już unieść brzucha hihihi :-D a może wtedy juz właśnie przestaniesz sie tym martwić ..... hmmm..... no nie wiem - ja pamiętam, że tak strasznie było mi ciiężko na końcówce, że już było mi wszystko jedno co mnie czeka :-D :-D

Ostatnia edycja:
NANUSIA a jakos nigdy o tym nie myslalam. bardziej zastanawial mnie fakt ze mimo ze jestem w 5tym tygodniu to ciaza 2 tygodnie mlodsza bo to od zaplodnienia. no ale sie liczy tygodnie chyba od @

reklama
tak,tak dobrze mowicie jesli na suwaczku jest 5 tydz to zn ze skonczyl sie 5-ty a zaczal 6-ty tydz...

Ja dzisiaj mam troche miej czasu bo maly byl dzisiaj marudny,przez kaszel ii katar ktory zalapal od Alana,cos czuje ze nocka bedzie ciezka,ale to wyjdzie w praniu...

Mi w ciazy z Alanem w dniu spodziewanej @ kreska testowa na tescie wyszla ledwo widoczna...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry