reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ale sie pochorowalas pysia, mnie tak ostatnio z godziny na godzine rozlozylo to dwa tygodnie trzymalo wiec kuruj sie :) cos dzisiaj straszny spokoj wieczorem gdzie sa wszyscy :)?

Gumisia jaki spokoj?przeciez ja tu pelnie sluzbe :-) jak nikt nie pisze to przeciez sama ze soba konwersacji prowadzic nie bede :-D

Pysia a ty chora jestes?Kurcze to zdrowiej nam :tak:

niom to ja juz jestem mozemy rozkrecic wieczorne pogaduchy :)
to jak nam tyle dziewczyn zatestuje i zafasolkuje w tym tygodniu to wszystkie uciekna na pazdziernikowe mamusie :(

Ale zauwazylam ze styczen jest laskawy dla testujacych,aby tak dalej...jejku ja nie dowierzam ze moze mi sie udac i to w pierwszym cyklu staran:sorry2:

heheh mój mąż za pierwszym razem też nie dowierzał :) teraz uważa że też nam się uda od razu, ja za to sceptycznie podchodze choc bardzo bym chciala,
nono oby luty też byl tak laskawy :)

Ja bym chciala rodzic w pazdzierniku,bo ja jestem z tego miesiaca i fajnie by bylo:tak:

A Ty ktory cykl sie starasz?pierwszy,dobrze zrozumialam?

reklama
wlasnie jest u mnie @ wiec dopiero bede sie starac, i mam nadzieje ze od razu sie uda,
co do miesiaca porodu nie zalezy mi, po poronieniu chce tylko donosic ciaze i zeby dzieciatko bylo zdrowe:)
a planujecie jakos corcie czy co bog da?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry