reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurek : ja wierze we wczesniejsze robienie testu ciazowego :) oczywiscie nie na nie wiadomo ile przed! to zeby robic w dzien spoznienia @ to jets tylko formalnosc " spoznia ci sie okres, - zrob test"
jesli jestes w ciazy to podwyzszona ilosc hormonu masz tak w dzien spoznienia @ jak i kilak dni wczesniej
hormon HcG pojawia sie juz 10 dni po zaplodnieniu
oczywiscie jeszcze wtedy jets go mniej, ale pozniej rosnie stopniowo
wiec jak jetses w ciazy to wykryjesz to normalnie dzien dwa przed terminem @
mozna sobie zaoszczedzic stresu i gdybania
a test zawsze wrazie co mozna powtorzyc
nie to ze cie namawiam na testowanie hehehehe ;))))))))))))))))))))

reklama
a ja mam takie pytanie. Moze troche glupie, ale tak dla zaspokojenia swojej ciekawosci zapytam

Jak na suwaczku widac jestem w 5 tygodniu i 3 dniu ciąży. Moje pytanie brzmi, czy to już zaczął się 6 tydzień czy jak to się mówi?;)

Mozecie sie smiac, ale kurcze nie moge tego rozszyfrowac;)

kocurek : ja wierze we wczesniejsze robienie testu ciazowego :) oczywiscie nie na nie wiadomo ile przed! to zeby robic w dzien spoznienia @ to jets tylko formalnosc " spoznia ci sie okres, - zrob test"
jesli jestes w ciazy to podwyzszona ilosc hormonu masz tak w dzien spoznienia @ jak i kilak dni wczesniej
hormon HcG pojawia sie juz 10 dni po zaplodnieniu
oczywiscie jeszcze wtedy jets go mniej, ale pozniej rosnie stopniowo
wiec jak jetses w ciazy to wykryjesz to normalnie dzien dwa przed terminem @
mozna sobie zaoszczedzic stresu i gdybania
a test zawsze wrazie co mozna powtorzyc
nie to ze cie namawiam na testowanie hehehehe ;))))))))))))))))))))

2 dni przed terminem @ test negatywny, w dniu @ II krechy, w tym jedna ledwo widoczna. Wiec wcale nie jest pewne,ze w dniu spodziewanej @ test wogole os wykarze. To sprawa indywidualna

jos ja to wszystko doskonale wiem i rozumiem paradoksalnie :-p choć też czytałam sporo przykładów, że i tydzien po @ testy wychodziły negatywne fałszywie ....

nanusia ja ten dokładnie sam problem dziś gryzłam .... :dry:

nanusia ale ja nadal nie wiem ... czy to jest tak samo jak z wiekiem??? że gdy kończymy 25 lat to przez rok mówimy, że mamy 25 mimo że już leci 26..... kurde...

a ja mam takie pytanie. Moze troche glupie, ale tak dla zaspokojenia swojej ciekawosci zapytam

Jak na suwaczku widac jestem w 5 tygodniu i 3 dniu ciąży. Moje pytanie brzmi, czy to już zaczął się 6 tydzień czy jak to się mówi?;)

Mozecie sie smiac, ale kurcze nie moge tego rozszyfrowac;)

o ile sie nie mysle to zaczelas 6 tc :)

co do testow to u kazdej wyjdzie innaczej , bo rozne stezenie hcg mamy ... ja robilam prawie tyg. przed @ i wyszedl pozytywny takze cuda sie zdazaja :-D

hej dziewczynki :)
caly dzien nie mialam neta i sie stesknilam a wy tyle naskrobalyscie ze ledwo to nadrobilam a i tak juz polowy nie pamietam :)
co do tescu to wlasnie zalezy kiedy byla owulacja i kiedy doszlo do zaplodnienia bo jak sie spozni to nawet tydzien po @ moze test wyjsc negatywny bo zawszesnie, wiec nie ma zasady:)
jak czytam o tych waszych objawach testowaniach, tak zazdroszcze, ja jeszcze jakies 3 tygodnie do tego etapu musze poczekac
ale mam nadzieje ze ten tydzien zaowocuje samymi fasolkami na forum :)

czyli jeśli upłynęło 5 tygodni to jesteśmy w 6 tygodniu, a nie jeszcze w piątym ..... kurczę jakim cudem mi to trudność sprawia ..... :dry:

hej nanusia ! jestes w szóstym !!! :-) ale to liczone od @ czy od owu ?????

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry