reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej

wiolka : witaj :) jak mija dzien ???

pok : podelsij pytania na pw jak masz, sprobuje pomoc ale nie gwarantuje ze bede znala medyczna terminologie itp
ale podeslij pW!

asionek : mi wwlosy leca juz od 2 lat od porodu, a zsie przyzywczailam! robilam 2 razy wszytskie podstawowe badania i w zwiazku z super wynikami lekarz nie przypisal mi badan hormonalnych.. mowi ze jakby cos z hormonami bylo nie tak to to by wplynelo tez na inne czynniki ogany no i wyniki
nie wiem czy w to wierzyc choc niby moze logiczne... ale jak czlowiek patrzy jak mu leca wlosy na maxa od 2 lat to tak czy owak sie wierzyc nie chce ze wszystko jets w normie... ale w ciazy brac nic nie ebde
nie mozna! mi lekarz w ciazy odradzal!!! mowil ze dopiero po porodzie mozna dac cos
w moim ptrzypadku robilam 2 razy 3 miesieczna kuracje i nie pomoglo...

no to widocznie dzis taki dzien dziwny bo ja tez czuje sie padnieta, bylam na zakupach z Iwa , mala caly dzien niespala ani chwili a teraz juz spi wiec pewnie w nocy sie obudzi i bedzie wstawac. w sumie tez niechce mi sie siedziec przed kompem i chyba ide do wanny ,zanim mala sie obudzi
witaj jos;-)

asionek ja parę dni temu pociągnęłam za drzwi lodówki porządnie i pochyliłam głowę, żeby te drzwi mnie prosto w prawe ciemię grzmotnęły :szok: też zwykle takich rzeczy nie robię :-D
A nóż widelec więc trzymam &&&&&&& :-)

hehe wiem , ze to nie smieszne , ale niezle to musialo wygladac :-)

hej .
asionek co do wypadajacych wlosow i tabletek to daj sobie spokuj z tabletkami a jezeli juz to kup sobie witaminki dla ciezarnych, dobre dla dzidzi a na wlosy napewno tez pomoga.
czesc pysiaku juz lepiej sie czujesz?

moze i tak zrobie :)

Pok ja juz bylam u kilku lekarzy , badania mialam robione wszystkie i wychodzi zawsze super wszystko :/ takze ja nie wiem co sie dzieje , ale trwa to juz ponad 2 lata :szok::wściekła/y: a ja mam dosc ...

zmierzylam sobie tempke tak z ciekawosci pod pacha i mam 37 ... niezle zwarzywszy na to , ze ja naet jak jestem mega chora nie mam wiecej jak 36.6 , takie dziwadlo ze mnie :/ w szoku jestem , ze tyle mam teraz ...

Co to ja miałam napisać..... aha pysia i wiola ja się kurcze czuję rewelacyjnie - nie pamiętam kiedy się tak czułam w tę paskudna zimnicę :-)

asionek bałam się, że mi śliwa wyskoczy i będę wyglądać jakby mi ktoś przyłożył :-D

Wiola milej kapieli :)

Jos no widzisz to mamy to samo :/ tylko ja nie rodzilam wiec jeszcze dziwniej :crazy:
mi nie pomaga nic :no: juz bralam wszystko co jest na rynku dostepne , tabsy , wcierki , szampony , ampulki , pianki , psikadla , nawet Amle hehe i co i lipa ... dobrze , ze jeszcze lysa nie jestem ;-) juz teraz boje sie co bedzie po porodzie :szok:
ja juz nawet tarczyce badalam tzn. krew i USG , bo to tez moze byc niby od niej , ale mam w normie i dalej przyczyny nie znam ehhh

no i... pozamiatane Iwa juz nie spi.... musze ja rozbudzic bo naprawde nie da nam spac w nocy
pysia wiosna.... jak pieknie brzmi to slowo:-)
kocurku a moze.... fasolcia cie wprawia w takie dobre samopoczucie&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
asionek : to kolejne podobienstwo
a co do objawow : jetsem rpztargniona tez :), ale tym sie akurat nie sugerowalam bo jetsem zawsze ;) tylko teraz widze, ze czesciej :)
asionek kwas foliowy bierzesz? a moze zatestujesz??? :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry