reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jos no wlasnie tez mi sie tak wydaje , bo jak mierze na poczatku cyklu to mam mega nisko , u mnie to norma ponizej 36 , a teraz mam powyzej 37, 4 , takze jednak skacze i nie tylko rano ;) a chora tez nie jestem :)

Edyta moj to pewnie w domu bedzie jak bede testowac wiec raczej jakiejs mega niespodzianki miec nie bedzie :) tym bardziej , ze razem sie staramy o dziecko wiec wie ze moze cos byc :)

ja jeszcze nie wiem
na pewno zadnych ubranek, bo na to jak je dokupuje i chomikuje moj maz juz patrzy od ponad roku wiec dla niego to nic nowego ;)
na pewno kartka - bo to zostaje na pamiatke
zrobie wpis w naszej ksiedze jak przy naszym synku 3 lata temu :)
jtest , moze... ale nic pewnego. Pierwszego nie zachowalam. nie mam do tego jakos sentymentu.

asionek : widze ze nie tylko ja mam przeczucie :) super! no i &&&&&&&&&&&& !!!!!!!!
jakie masz objawy ????

Ostatnia edycja:
Heja. Wy tu o testowaniu a ja leze plackiem... wrr czuje sie jak zwloki. glowa boli i jakby katar mam i do tego nic mi sie nie chce. okropienstwo
Trzymam kciuki za testujace

ja jeszcze nie wiem
na pewno zadnych ubranek, bo na to jak je dokupuje i chomikuje moj maz juz patrzy od ponad roku wiec dla niego to nic nowego ;)
na pewno kartka - bo to zostaje na pamiatke
zrobie wpis w naszej ksiedze jak przy naszym synku 3 lata temu :)
jtest , moze... ale nic pewnego. Pierwszego nie zachowalam. nie mam do tego jakos sentymentu.

asionek : widze ze nie tylko ja mam przeczucie :) super! no i &&&&&&&&&&&& !!!!!!!!
jakie masz objawy ????

bol brzucha , ale taki inny ciagnacy , kloujacy , jak w czasie okresy troche , ale nie tak silny :)
do tego piersi zaczely mnie bolec jakies dwa dni temu , a dzisiaj juz bola na calego , tylko , ze tez troche innaczej niz niekiedy przed @ , tak z boku bardziej i w srodku :) do tego sutki jakies wieksze i tez wrazliwe se zrobily ... temp. 37;4 ... no i jakos mi mokro hhehe
staram sie nie nakrecac , bo niby takie objawy moga tez byc na @ , ale ja przd @ nie mam nigdy bolu brzucha ani nic tylko poprostu przychodzi @ i zaczyna sie mega bol od razu :/
aaa i jeszcze plecy mnie bola ...
ogolnie objawy to ja juz mam ok. tyg. ,wiec moze cos jest jednak

a tak wogole to wiecie moze czy mge brac tabletki na wzmocnienie wlosow ?? b mi leca strasznie wiec biore juz kilka miesiecy i nie wiem czy moge dale brac czy lepiej nie ??

ASIONEK lepiej przestan lykac te tabletki. Ja ide chyba spac. jestem nie do zycia i lada chwila usne tu.

ja zagladam :)

wiecie co moze i ja naprawde w ciazy jestem :)
jakas taka nierozgarnieta jestem , wszystko mi z lap leci :/ wlasnie zbilam 2 szklanki :szok: pierwszy raz cos zbilam , ja w restauracjach pracowalam i mi sie takie rzeczy nie zdazaja hehe
mam nadzieje , ze mi tak nie zostanie , bo zniszcze wszystko w domu :-D

reklama
asionek ja parę dni temu pociągnęłam za drzwi lodówki porządnie i pochyliłam głowę, żeby te drzwi mnie prosto w prawe ciemię grzmotnęły :szok: też zwykle takich rzeczy nie robię :-D
A nóż widelec więc trzymam &&&&&&& :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry