reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made tempka przez parę dni była 37.0 potem jednego dnia 37.1 a teraz od dwóch dni 36.9 .... nie jest źle :sorry2:

Kurczę zaraz mam jakieś szkolenie po zajęciach .... grrr

made mama pisze,że jej wali na dekiel od piątku i ma drgawki bo tak uzależniona od nas :-D :-D właśnie jest na spacerku i mówi, że może na dniach lapka nowego miec będzie...

Dobra... spadam na to szkolenie... może lapka przemycić....?

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem

Jak w niedziele to musze sobie suwaczek zmienic :tak:

Juz zmienilam,zostalo tylko 6 dni do chwili prawdy...

Ostatnia edycja:
Czesc laski! A u mnie juz lepiej. Podczas snu bol zniknal, a jak sie obudzilam to szybko bylo jeszcze raz przytulanko :-D Tak, zeby pewnosc miec, ze nie przeoczylismy zadnej okazji. Jestem pewna, ze wczoraj to byla owulka. U mnie dzis 14 dc. I podtrzymuje wersje, ze testuje rankiem w walentynki :tak:

a co tu taki spokoj?????
u mnie 37,5 w dzien... a bylo ( tez w dzien) miedzy 37,2 a 37,4 - ostatnie dni tylko 37,4
czyli znow ciut wyzej :szok:

mierzysz tempke w dzien ??
kurcze gdzies czytalam , ze tylko rano i to bardzo rano kolo 7 trzeba , nie wstajac i wogole i ze tylko taka jest miarodajna , a reszta niewazna ...a przeciez nie bede sobie budzika nastawiac na 6 skoro nie pracuje i nie musze wstawac :-D zreszta nawet jak pracowalam wstawalam okolo 9.30.... i wiadomo , ze temp. troche wzrasta w dzien , ale chyba nie z 35.6 na 37.4 ?? bo taka mam od tyg.
a tutaj czytal , ze jednak w dzien tez mierzycie :)
moze mi ktos to objasnic ?? :)

Jestem

Jak w niedziele to musze sobie suwaczek zmienic :tak:

Juz zmienilam,zostalo tylko 6 dni do chwili prawdy...

ooo suwaczek jak moj , 6 dni :) ale ja nie wiem czy wytrzymam ..... cos czuje , ze sie moglo udac :)

edyta : piatek rano
maz wraca w piatek rano o 11 takze bedzie niespodzianka :) dzien spedzimy w 3ke a wieczorem jakas restauracja moze
ale jesli beda II to powiem mu i tak od razu bo nie wierze ze do wieczora wytrzymam
zreszta chyba wole prezent na powitanie jak jest zawsze euforia z powortu niz wieczorem juz po calym dniu emocji :)
o kurde zreszta nie wiemmm... hmmm. moze jednak wieczorem tylko w dwojke? juz sama nie wiem... tylko zmeczony po kilku podorzach czy da sie zaciagnac gdzies poza dom...? nie jets powiedziane... no zobacze
jeszcze mam troche czasu no i przede wszystkim musi byc CO swietowac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bo nie bedziemy siwetowac moich 37,5 jesli wyjdzie jedna kreska hahahahahaha

lazurowe : hej :) no walentynki - super data na taki prezent :)

asionek : hej :)
tak, trzeba mierzyc RANO i o STALEJ PORZE. ale ja rano nie mierze bo wstaje roznie : jak synek, miedzy 8h30 a 9h30 :zawstydzona/y:
dlatego meirze w dzien, ona jest zawsze wyzsza
ale ja zauwazylam z emimo wszystko wzrasta : 37,0-37,1 na poczatku
pozniej to juz mialam doslownie tylko raz czy dwa 37,3-37,4
a tak to od prawie tygodnia rowno 37,4
a dzis skoczylo do 37,5
mimo ze to nie jest tak pewne jak temp. poranna, no to ludze sie jednak ze normalny czlwoiek na codzien nie ma 37,5 !!!!
chyba ze wykluwa mu sie choroba! a ja sie poki co -odpukac - zle nie czuje ;) takze nadzieje mam mimo wszystko! :)

Ostatnia edycja:
reklama
Jezeli nam sie uda to planuje kupic cos dla noworodka,np smoczek,body lub buciki i wrecze to mezusiowi, razem z jakas ladna kartka a do srodka tej kartki przykleje test :-):-) i w taki sposob moj T dowie sie o ciazy...

A wy macie jakies pomysly jak przekazac taka wiadomosc?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry