reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jos - no mówię Ci jak mnie dopadło, to tak trzyma :((( tydzień 5 i trzy dni od @ licząc...
Naczytałam się, że objawy dobra rzecz, bo hormony i te sprawy i teraz świruję....

Jos -czuję się dobrze - przemęczyłam sie w I trym. z mdłościami a teraz jedynie jestem ciut bardziej zmęczona- praca, dom, starszy synek. dzisiaj po południu mam wizytę u gina- moze się uda podejrzeć malucha:-)

Made - mnie objawy trafiły w 8 tyg i do 12 męczyły także wrzuć na luz i się ciesz spokojem;)

moze poczekaj jeszcze z tydzien dwa na lekarza? narazie to moze ci zbyt duzo nie powiedziec!

paulina : to super ze mdlosci minely i ze w ogole byly to mldlosci a nie chroniczne wymiotowanko :)
ja bardzo sie boje ze druga iaza bedzie taka pierwsza, bylam tak zmeczona ze nie moglam wstac, umyc wlosow (podniesione rece)
plakalam pod prysznicem... bylo naparwde strasznie... ale wtedy moglam lerzec plackiem cale dnie a teraz mam energicznego 2 latka w domu, musze wyjsc na spacer, zakupy, ugotowac itp
zajac sie nim!
wiec nie wiem jak sobie poradze
jesli ciaza bedzie lekka to ok, ale jak taka jak poprzednio to bez pomocy z zewnatrz sie nie obejdzie... a ze rodzina daleko... to trzeba bedzie zainwestowac chyba w pomoc 'firmowa'...
widze ze twoj synek w podobnym wieku... powiedz ze mozna dac rade proooosze :) mozna ? powiedz ze nie jest zle :)

Ostatnia edycja:
jos - Pewnie, ze bym wolała, bo to już i serduszko słychać i w ogóle, ale kurde.... nie wytrzymam...

paulina - a te mdłości to w którym tygodniu Cię nawiedziły?

Paula - no! i tego potrzebowałam, raz, a dobrze..... jakby co, to weźcie mnie dziewczyny wyprostujcie, bo mi się załącza od czasu do czasu jakiś straszek z wielkimi oczami ;)))

Dzięki !

Ostatnia edycja:
witam sie moje drogie :)
ale mialam nadrabiania :-D

wiec tak ....

SPalinka bardzo mi przykro :-( trzymam mocno kciuki za nastepny cykl !!!

Made nie stresuj sie brakiem objawow !! to wczesna ciaza , a z tego co wiem objawy ( o ile wogole bede ) zaczynaja sie gdzies w 7 tc ... no i nie kazda kobieta musi chawtowac ;-)

Jos niezle z ta plesnia :-D kurcze fajnie by bylo jakby sie nam udalo w tym samym czasie !!! okres tez mam miec gdzies 5 lub 6 , ale zastanawiam sie czy nie zrobie testu juz w srode .... ehhh ta niecierpliwosc :-)

Kocurek ale nas trzymasz dlugo ;-) u ciebie to juz chyba pewne .... moze zrob test upewnij sie , a pozniej bedziesz miala czas zrobic niespodzianke dla meza :) jakies buciki , czy body malusie na jego powrot z testem ??

Edyta a jak u ciebie ?? :)

kciuki za reszte starajacych sie &&&&&&&&& i testujacych :)

mnie dzisiaj to juz bardzo bola piersi , ale jakos innaczej ... tak po bokach i w sordku jakos nie wiem jak to opisac , do tego sutki stoja hehe jakies takie wielkie sa ... brzuszek dalej czuje , wiec nadzieja jest :-) tylko szkoda , ze mi sie tak dluzy .... ehh moze zrobie wczesniej ten test ;-)

pozdrownienia dla Mamy i niech szybko do nas wraca , najlepiej juz z fajnymi nowinami :)
cos czuje , ze ten miesiac bedzie obfitowal w duzaaaa ilosc fasolek :-D

made mnie też (.) (.) okrutnie bolą, a poza tym nic a nic... juz idziesz do lekarza? ja za miesiąc
Dzięki jeszcze raz za gratki :))))))

asionek : hej!

dziewczyny : uprzejmie informuje ze kuchnia juz nie slierdzi pelsnia. teraz plesnia tudziez plesniowym serem smierdza moje palce!!!! :szok::-)
co do testowania, czekam na meza: wyslal smsa ze w piatek bedzie rano bo anulowali mu dzien w bostonie bo prze zogrolne mrozy s apozamykane lotniska i nie chca ryzykowac porblemow, takze wylatuje w czwartek wieczorem a z przesunieciem czasowym bedzie tu o 9 rano i nie pojedzie do biura tylko do domku :) i bedziemy miec 3 dniowy weekend :)))))))))))))))))))))))))))))))) mam nadzieje ze bedzie okazja do swietowania :)

pysia - idę, bo ja w gorącej wodzie kąpana :-p już dzwoniłam do gina w weekend, a On mi mówi, ze jest w Alpach....no to już mówię, że poczekam, nie będę taka:-D:-D
Kazał przyjść dzisiaj, dobrze, bo będzie wypoczęty i pewno stęskniony widoków :-D

reklama
Made mdłości zaczęły się ok 8 tyg.

Jos - tą ciąże przechodzę zupełnie inaczej i ponoć jest tak w każdym przypadku (powiedziała mi to jedna klienta będąca w 4 ciąży-każdą inaczej przechodziła), ogólnie jeśli chodzi o drugą ciążę, to nie ma za duzo czasu na myślenie nad nią, za dużo rzeczy jest do zrobienia- dom, zabawa, spacer z dzieckiem- mi dużo mąż pomaga ale ostatnio ma dużo delegacji, plus do tego sesja na uczelni. powiem szczerze że trochę sobie odpuściłam, wolę sobie posiedzieć z dzieckiem i np. poczytać, od czasu do czasu musze go podnieść (ale nie skarżcie mojemu ginowi;)). powiem ci szczerze, że jest oki, dasz sobie radę, ja się trochę boję czasu po porodzie ale na szczęście można juz małemu dużo rzeczy wytłumaczyć i czasami kiedy jestem u szwagierki, która ma 3mies. córkę ćwiczę koordynację z 2 dzieci;). wszyscy mi mówią że mały będzie zazdrosny- to, to ja sama wiem, ale wierzę że kiedyś mu przejdzie;)
Jos nie martw się na zapas, jak dla mnie i dla mojego syna i jego ulubionej bajki- damy radę?- tak, damy radę (bob budowniczy)- tym bardziej że mamy małych dzielnych, mądrych pomocników;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry