reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pysia - no zaraz.... muszę jeszcze zrobić trochę koło siebie :-D przecież nie pójdę taka......pokręcona ;))))) a włosy mam do pasa :-p
Umówiłam się na 19 ;-)

made : no to lec :)
paulina : dzieki za dodanie otuchy... ja sie obaiwam no ale to chyba normalne... jak sie juz ma 1dno dziecko, to nie ma lekko
na dodatek mojego musze nosic sporo. zncazy nie nosic ale sa czynnosi ktorych nie chce ( bo sie boi!!! tchorz jeden) wykonywac sam...
jemsu jeszcze nawet na mytsl nie przyszlo ze w lozeczku mozna podniesc noge i probowac wyjsc heheehe a gdzie tu przejsc!
takze wkladam i wyjmuje go z lozeczka z barierkami, plus wkladam i 'wykladam' z wanny i wozka... noszenia w dzien nie ma zadnego ani na spacerkua ani nigdzie, nie bylo nigdy i mam nadzieje, ze mu sie to nie odwidzi...

Jos- ja mam podobnie z moim smykiem- tylko z łóżeczka sam już wychodzi- ma już takie dla starszego dziecka- ale jak mi czasami po całym domku ucieka a ja muszę akurat coś z nim zrobić tzn. doprowadzić do jedzenia czy kąpieli to często kończy się to donoszeniem;)

Kocurek :-D przekaż mamicie, że mi wali na dekiel bez Niej !!!! i ma się absolutnie streszczać :))))))))) Napisz też, że bardzo za Nią tęsknię, i że jesteś niedobra, bo testa nie chcesz zrobić ! :-p ))))))
A ja zapytam czy zostało przekazane :-D
Jak się miewasz? jaka dzisiaj tempka ?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry