• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziękuję Kobietki za pamięć, jesteście nieocenione, buziaki dla Was :*:*:*:*:*:*:*

Kurde, czytam o tych pysznościach i żałuję, ze się nie najadłam na zapas :-D
Lekarz mnie postraszył w piątek 4. lutego, że jak nie będę piła to mnie zaprosi do szpitala na kroplówkę, i tak wmuszam w siebie te minimum 3 szklanki (((( ale z synkiem też tak miałam, bite 3 miesiące, więc się pocieszam po cichu, że jeszcze miesiąc i w święta się najem jajec :-D:-D:-D kiełbachy białej, ćwikły, serników, mazurków, co tylko.... ))))))

reklama
Przepraszam, ale dopiero do mnie dotarło, czy zafasolkowała nasza lil_maja ????

młodamamusia
- wizyta: 25. lutego, i już sę nie mogę doczekać, ale przed tym szereg badań.... nie wiem jak ja to zrobię, bo jak tylko wstanę to mnie od razu muli, pod prysznic chodzę z moim Panem.... siusiu też :zawstydzona/y: bo On taki strachliwy jest....

Ostatnia edycja:
agapa cały czas debatujemy na ten temat.. to juz 8 cykl i chyba powoli tez przestal wierzyc, ze sie uda... trudno bede musiala to jakos przetrzymac moze zmieni zdanie ;-)
&&&&&&&& za wszystkie testujace ;-) na pewno zapelnicie listopad ;-*

witam wszystkie, ktorych jeszcze dzisiaj nie witalam ;-)

młoda oj zeby mnie tak wypchało:-) ja juz mam geterki jakby co;-)

głodna siedze;) nie tknę niczego do powrotu S tak ładnie wygląda na talerzu;)

reklama
gumisia ,rurka a ja to czasem robie leniwe tak jak kopytka tylko ze z serem można jeść na słodko lub słono:eek: alem głodna

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry