• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jos no wlasnie tez mi sie tak wydawalo , ze pozniej moze byc problem ... no coz moze zloze papiery i tyle , a pozniej sie okaze co i jak ;)

Pewnie tak ok 5 marca. Ja mam cykle nieregularne a od ostatniego porodu miałam tylko 2@ i cykl trwał 32 dni.

A robiłaś 3Bita?

Dziewczynki jeśli los nie spłata mi figla, a do tej pory tego nie robił, to będę szczęśliwą mamusią listopadową:-D Ale póki co nie chcę zapeszyć

to ja &&&&&&&&&&&&&&&& ;) tak po cichu gratuluje ;))

rureczka jak robisz kopytka bo ja ostatnio mialam z nimi klopot wrr umeczylam sie jak ciort :/

oj ja ostatnio robilam pierszy raz i wyszly pyszne , ale ile ja sie nameczylam :/ chyba niepredko zrobie ponownie hehe

gumisia ja gotuje dzień wcześniej ziemniaki, ugniatam, dodaję 1 jajko i mąkę pszenna. Wszystko na oko, żeby ciasto odchodziło od ręki :) Później polewam albo uprażoną cebulką albo jakieś mięso i sos:)

ewula też takie robię, mmm uwielbiam leniwe pierogi :D

hmm to nie wiem co nie tak bylo z tymi kopytkami bo robilam jak wszyscy ehh, tez szybko tego nie powtorze no nic kochane ja uciekam bede pozniej albo jutro, udanych walentynek :)

pok - hahahaaaa :-D A Ty co się obijasz ? Kółko zielone, a Ty nic nie piszesz :-p pewnie bieliznę przymierzasz i nie wiesz na którą się zdecydować :-D jak chcesz, to mogę Ci pomóc :-D:-D:-D wstawiaj do galerii, zagłosujemy )))))))

reklama
Skopiowalam ten post z wystaranych. Zalezy mi na odpowiedzi......Hej! Mam problema z ginkiem i przez to z moim chlopem. Moj mezczyzna nie ma nigdzie potwierdzonej grupy krwi, wiec musi ja zrobic. Oczywiscie zrobi to badanie. Szkopol w tym, ze moj ginekolog nie chce mu wypisac skierowania, a jego ogolny powiedzial, ze ma placic 25 zl ( za badanie) i tez nie wypisze. Ja wiem, ze to marne pieniadze, ale uparl sie moj kochany i nijak nie moge go namowic na platne. Ma racje mowiac, ze to jest tak samo wazne jak moje badania, ze on placi skladki., itd. Juz mi rece opadaja, a ja tak naprawde nie wiem czy gin i ogolny moga w tym przypadku odmowic? Plizzzz pomocy
............... O MADE!!! GDZIE BYLAS JAK CIE NIE BYLO?? ;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry