• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja tez chcę ciacho:-)

Libi nie wiem jak jest ze refundacją ale ogólny nie może wypisywać skierowania na wszystkie badania. Może właśnie tak jest. 25 zł to i tak mało. U mnie w przychodni jest 35zł. Ja tez chodze prywatnie, mam takie ubezpiecznie dodatkowe z pracy:tak:

jestem i ja -bylam po Zuze spacerkiem a zmarzlam ,ze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:masakra jaki zimny wiatr-slonko owszem jest ale ten wiatrrrrrrrr:no::eek::eek:niewesolo..

MADE- babo jedna,nie znikaj tak więcej-tęsknilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

napisz mi na PW swoją kom,to wrazie WU bedziemy w kontakcie-chyba ,ze nie chcesz to oki;-)

Zaraz fisia dostane. MADE bidulko, ale podobno to dobrze, ze tak reagujesz, bo hormonki w normie :-) Zmykam. Moj Ksiaze zrobil mi moja zachcianke do jedzonka. Kalafiorek.. z czyms tam jeszcze, ale reszta nie wazna. Kalafiorek...mmmm. Dziekuje za odpowiedzi i do nastepnego sklikania :-)

Libby - a to inna inszość ))) też bym nie dała za wygraną na miejscu Twojego Pana, bo to już nie jest widzimisię tylko poważna przesłanka. Trzymam kciuki za wytrwałość ;-) i w pełni popieram Twojego "chłopa" :-D

mamita - moja najsłodsza ze słodkich :*:*:*:*:*:*:*:* Ty nawet nie wiesz jak ja teskniłam, patrzyłam na komputer i normalnie płakać mi się chciało z tej niemocy, dzisiaj troszkę lepiej i .... oto jestem :-D Buziaki moja Kochana !!!!!!!

Ostatnia edycja:
MADE- dzieki za buziaki :))) Pysia odeszla i zamknela konto na bb.
MLODA- hahaha-nie no nie dzwoń bo siara:)))teraz odpalilam wosk i bede rwać bo wizyta jutro..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry