• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Libby - witaj !!!! Co u Ciebie ? Dawno Cię nie czytałam ;))) jak się czujecie ?
Co do badań, to ja nie mam pojęcia, ja za wszystkie płacę, bo chodzę prywatnie, a z tego co wiem, to za badanie na określenie grupy krwi się płaci, i najlepiej wykonać je dwa razy, ja jako nastolatka jeszcze sobie zrobiłam i miałam wbite w dowód osobisty (jeszcze ten stary),... i pamiętam, ze wtedy płaciłam, i później też, jak się okazało, ze jestem w ciąży, a dowód gdzieś przepadł ;-) Trzeba by dopytać jakichś bardziej zorientowanych. W sumie zastanawiam się po co takie badanie ma wykonywać ojciec dziecka ?

Ostatnia edycja:
młodamamusia - bo pewnie chodzisz państwowo ;-) to i owszem, cały pakiet badań masz gratis ))) ja chodzę prywatnie, to za wszystko płacę

MADE Dobrze sie czujemy. Dokazuje Kropek w brzuszku. Szczegolnie jak mamcia wcina. A po batoniku to frrruwa. A Ty jak? Mdlosci, wymioty, zmeczenie, sennosc? Jak z apetytem? I czy po pierwszej wizycie jestes, bo nie czytalam wstecz. Co do badan... ja tez robie prywatnie w wiekszosci. Moj Ksiaze uparl sie i kropk. A jego grupa krwi potrzebna jest, zeby wykluczyc konflikt serologiczny.

Libby - czy Ty masz RH ujemne ? Jeśli nie, to grupa krwi ojca dziecka nie jest potrzebna ;))))
A u mnie kochana właściwie wszystko co wymieniłaś.... masakra jednym słowem, trafił mi się pełen wachlarz ciążowych objawów ;))) ale jakoś się pocieszam, że to jeszcze tylko miesiąc i w końcu się najem :-D

MLODA ja za okreslenie mojej grupy nic nie placilam. Teraz potrzebujemy grupe krwi mojego chlopa.
............. MADE wlasnie mam. A rh -

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry