Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

JAK ja mam zajsc w ciaze jak tu takie nerwy
BIBINKA- nie martw sie praca na zapas -narazie delektuj sie cisza od zrzedzenia dyrki;-) a dalej to zycie pokaze. MARYLKA- nie bij ,ja myslalam,ze napiszecie ,ze uda jak kolumny a wy tu ze mam nie przesadzac-dobra juz dobra
i napewno dasz rade uhandlowac-nie moga byc 2 slabe dni pod rzad-dzis bedzie si
BALBI_NKA- Wy sie macie z tymi badaniami i wynikami-ja az tak nie doswiadczylam i wspolczuje ile Was to kosztuje nerwow,biegania ,dopytywaniasie lekarzy i szarpanie ze wszystkim,ale w slusznej sprawie- zycze,zeby WAM starczylo cisrpliwosci i sli no i wytrwalosci. i czekamy z utesknieniem kiedy napiszecie obie- MAM 2 KRECHY

:-).
a my tu wszystkie bedziemy mocno trzymaly &&&&& i inne konczyny-jak mowi Marylka i damy rade i wszystkie bedziemy sie cieszyly naszymi oczekiwanymi maluszkami
ja mam taki problem,ze prawy jajnik "juz spi"-jest zupelnie pusty i od dluzszeeeeeeego czasu nie ma w nim pecherzykow i juz nie bedzie -zdaniem ginek.a w lewym jest bardzo malo i lekarz stwierdzil,ze moj organizm od srodka(czyli jajniki) wyglada jakby sie szykowal do menopauzy

i dlatego jak poszlam 3 raz w ciagu 2 m-cy do Niego teraz 9 marca i powiedzial,ze torbiela juz nie mam ale za to jest piekny pecherzyk i zeby dzialac to dzialalismy,ale nie nastawiam sie za bardzo bo przy dwojce tez nie bylo latwo-choc z synem szybciej poszlo
a piersze dziecko poronilam w 9 tyg.tak wiec nie wiem czy bedzie nam dane miec kolejnego maluszke ,ale bez walki sie nie poddam- i w naszym przypadku to ze mna jest problem
dlatego jak sie teraz nie uda to z 1 dniem @ zaczynam brac anty.3opakowania zeby "wyciszyc"ten lewy jajnik i zaraz po odstawieniu(nie robie przerwy na @) zaczniemy dzialac-to bedzie polowa czerwca i poprobujemy przez pol roku jak sie nie uda to trudno,ale bez prob nie zrezygnuje z marzenia-tego maluszka jeszcze niema a juz GO kocham!!!!

, więc życzę ci takich klientów.
fajnie,ze masz chwile zeby do nas zajrzec
a tego grzania niezazdroszcze-a nie mozna skrecic tych kaloryferow
i ciesze sie,ze Karol ladnie spal-ja mam o tyle latwiej,ze otwieram balkon i wypuszczam maluchy i lataja na podworku i wymyslaja co im do glowy przyjdzie i tez duzo spedzaja na powietrzu-w koncu wiekszosc zimy siedzialy w domu a zwlaszcza Domi bo Zuza to chociaz w przedszkolu;-)ja zaraz pomysle o obiedzie,a potem wyjde z Domisiem na spacer a jak wrocimy to On jeszcze pewnie na podworku zostanie a ja juz w domu do garkow
potem On kakao i na drzemke i 3 godzinki