mama05
prrrryy szaaaalona :))
szafirek-ja w lipcu skoncze 31-ZUZE rodzilam jak mialam 26 a Dominika jak mialam 28,teraz jak uda sie zajsc to bede miala przy porodzie 32...dziewczynki,a ktore z was staraja sie o pierwszego dzieciaczka??bo chyba jest nas maaaaalutko...
a poza tym,ile macie lat,bo jak patrze na te fotki,to nie dosc,ze wydaje mi sie,ze jestem najstarsza (albo tak staro wygladam),to jeszcze ja nie mam zadnego dzieciaczka,a wy przynajmniej jedno jak nie wiecej...popadne w kompleksy chyba :/
SOL-bibinka - jednej po ciąży cyce zostają - innym nie - tylko zastanawia mnie zależność ze tym co chcą żeby zostały zazwyczaj nie zostają![]()
mama - witam słonecznym porankiem![]()
Moje dziecko mnie męczy od 7 żeby wyjść na rowerek. Miałam iść do laboratorium zrobić sobie badania krwi ale jakoś tak nie bardzo chce z nią iść bo będzie mi marudziłaA muszę tą tarczycę sprawdzić bo mnie dusi chwilami. Boję się że nie da mi pobrać krwi i że zasłabnę jak to zwykle bywa - bo mam tendencję do kamuflowania się ze ścianami
Chociaż moze jak będę z Karolą to mi się odwidzi robienie scen
![]()

ale sie usmialam
ja tez kamufluje sie ze sciana a czasem z podloga:-):-):-)dlatego uprzedzam a najczesciej pobieraja mi na lezaco;-)tak wiec ja tez robie sceny
MARYLKA- gdzie jestes???????????Ciebie rano zawsze trzeba szukac-zostaw ten kartonik i choc sie przywitac
BIBINKA- ciesze sie bardzo,ze pospaliscie w nocy i ze Ala sie nie meczyla-ja tez sie zastanawial czy podac Domisiowi antyb.ale w sumie podalam bo juz dlugo Go ten kaszel meczy a do tego ma bardzo wezly powiekszone. WIOLKA- mowisz ,ze nie jest tak zle z moim cialem o rubensowskich ksztaltach

ZAPMARTA,SZAFIREK- milego dnia w pracy. BALBINKA- umyj ladnie okna a potem zapraszamy z kawka
;-)
A muszę tą tarczycę sprawdzić bo mnie dusi chwilami. Boję się że nie da mi pobrać krwi i że zasłabnę jak to zwykle bywa - bo mam tendencję do kamuflowania się ze ścianami
.muszę wszystko z balkonu powynosić,szafki będą mi "zdobiły"duży pokój