reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc dziewczyny:-)
my juz na nogach od 7. teraz mala przysnela ,mam nadzieje ze chociaz pol godzinki pospi.a ja powoli ogarniam w meblach i pakuje to co juz nie bedzie mi potrzebne przez ten tydzien. w nastepna srode przyjerzdza kurier i zabiera wszystkie nasze rzeczy a 1 kwietnia oddajemy mieszkanie.bedziemy musieli do nocy z soboty na niedziele mieszkac u znajomych bo nie udalo nam sie dostac wczesniejszych biletow.piewnie w niedziele albo w poniedzialek pojedziemy rozwiazac umowe o internet . kurde i jeszcze tyle tego zostalo do pozalatwiania...

reklama
Wiolka dasz rade :) bo kto jak nie ty ????? no i pamiętaj że z polski tez masz sie do nas odzywać

uwaga ide robić herbate więc jak ktos ma ochote testowac to bardzo prosze :):):)

witam laski, których jeszcze nie witałam *(:

Ja juz zmykam do tych okien, może wyrobie sie z czasem i jeszcze maliny poprzycinam :)
u mnie zakwitły przebisniegi hihihih (chyba - małe białe z żółtym w środku :-/ ) i radość mnie ogarnęła jak zobaczyłam, że agrest ma juz zielone małe listki :)
Uciekam, będe później papapap i dziekuję dziewczyny za &&&&&&&& i mega wsparcie, czuję że niebawem wszystko się ułozy :)

WIOLKA- no to widze ,ze 1 noga juz w Polsce,co:confused:pewnie masz sporo watpliwosci jak to sie ulozy i czy to dobra decyzja,ale bedzie dobrze:tak::rofl2:tylko podlacz szybko u siebie internet,zebys mogla z nami pisac:tak:czyli tydzien zostal...fajnie,cos sie w zyciu bedzie dzialo :laugh2:

Hej dziewczynki witam Was wszystkie,dawno mnie już tu nie było:( aż pogubiłam sie,nie wiem od czego zacząć,a tematy na które pisałyście ciężko nadgonić :) no ale cóż.Witam Cię Mama05 pewnie już od środy jesteś śledziłam trooszeczkę to co pisałaś :)mam nadzieję że wszystko bedzie wporzadku,że ten jajniczek obudzi się,może poczuje wiosenne ciepło i zacznie działać :) ja mam dzisiaj 13dc zaczęłam już się starać o fasoleczkę ale nie wiem czy coś z tego bedzie :( jakoś tak zatraciłąm nadzieję postaram się wybrać do gina żeby zobaczył tę nadżerkę i coś z tym zrobił:)
Po za tym to powoli przygotowuję sie do świąt,porzadeczki w domku już mam prawie zrobione jeszcze t5ylko okna pomyć :) i wkoło domu obejśc,pozgrabiać :)jej jak ja sie cieszę że już jest wiosna hmmmm....

zostawie wam moj numet tel. jak sie stesknicie to bedziecie mogly napisac ja napewno odpisze.mam nadzieje ze ten remont w polsce da sie przeprowadzic jak najszybciej i ze na nasza rocznice slubu (21.06) bedziemy juz u siebie.mala juz ni spi:-(.a ja nawet nie zdarzylam sniadania zjesc.

BALBINKA- ja wczoraj przycinalam krzewy i tez sie cieszylam,ze szok do tuje mi ladnie urosly od ostatniego cięcia:tak: i klon i wierzba placzaca i ta wierzba "poplątana" tez juz maja pączki-dla mnie to duza radość bo uwielbiam rosliny i doniczkowe i te na ogrodzie...:tak::-Draz ,ze oznacza to wiosne a dwa,ze dobrze o nie dbam;-) ROXSANA- no dawno Cie nie bylo,co porabialas przez ten czas:confused:i dzialaj,dzialaj i nie mysl o tym za duzo bo wtedy jest bardziej pod gorke(choc latwo pisac,jak sama ciagle mysle czy sie udalo):tak:a ja wyprowadzilam Domisia na ogrod buja sie na hustawce ogroowej takiej na 3 osoby-wlasnie zjadl jablko,wystawilam Mu rower,krowke bujana,samochodziki i ma ubaw...a ja jednym okiem z Wami a jednym robie piers z kurczaka w sosie smietanowym z koperkiem,fasolka szparagowa i ziemniaczki z maselkiem a co:-D

Marylka, to nie ja:no::-D ja nie brałam od 1,5 roku tabletek, bo operowałam sobię przegrodę nosa.
Teraz też już nie biorę.
Balbinka, jak się rozpędzisz przy tych oknach to wpadnij do mnie i umyj.
mama, a obiad pyszny, DHL-em poproszę.:-)

reklama
Nika, odnośnie mojej foty to nie ma co ogladać :-)
Balbinka, fajnie mąż palnął z tą armią ... :-D:-D Ja też wczoraj byłam u gina.
Mama05, jadę do Ciebie na obiadek :-):-) Śliczne zdjęcia ... mama to te wakacje w Grecji na zdjęciach? Ho ho całą rodzinką pojechaliście. Fajnie tak. Strasznie mi się podoba jak pary jeżdżą z dziećmi i tu nie chodzi o kasę ale zwykle jest tak, że a po co dzieci brać jak moga zostać, a ja jestem wlasnie za wspólnymi wakacjami.. Mama Ty to laska jesteś. Dwoje dzieci, a figurka ho ho ho, cudo :tak::tak::tak:
Maryla, jak to mnie nie widziałaś na zdjęciu :confused::confused::confused: :-p:-p:-p
Sergeevna, laska z Ciebie :-):-):-)
Bibinko, witaj. Jak tam samopoczucie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry