P
pysia888
Gość
Sol, a po prostu z drugiej strony patrząc to te wszystkie leki to w jakiś tam sposób i tak wpływają na zdrowie 

A chodzi mi o ogólną opinię studentów. Jakie są zdania na temat tego Uniwersytetu? Bo jak nie wypali z inna szkołą to się tam wybieram chyba na magisterkę. warto?
A ja nie pomyłam okien na naszym

ale myslę, że może na dniach. Pasowałoby firany wyprać i ładnie wyprasowac i okienka umyć, żeby już było na picuś glancuś :-)

A chodzi mi o ogólną opinię studentów. Jakie są zdania na temat tego Uniwersytetu? Bo jak nie wypali z inna szkołą to się tam wybieram chyba na magisterkę. warto?
A ja nie pomyłam okien na naszym

ale myslę, że może na dniach. Pasowałoby firany wyprać i ładnie wyprasowac i okienka umyć, żeby już było na picuś glancuś :-)
Ja uważam ją za dobrą uczelnię ale nastawioną na wielu kierunkach na pedagogiczne wykształcenie. Ja tam chciałam iść na magisterkę ale informatyka jest czysto pedagogiczna a nie uśmiecha mi się uczyć dzieci, chociaż ... chyba wybiorę moją uczelnię i zrobię informatykę ekonomiczną. Nie wiem jaki ty masz kierunek studiów. w skali 1-5: Pielęgniarstwo i położnictwo 5, pedagogika 5, matematyka z fizyką 5, chemia i biologia 5, dziennikarstwo 3, bibliotekoznawstwo 5, informatyka wg mnie 2, filologia - zależy angielska 4, niemiecka 4, rosyjska 5, europieistyka i politologia 4. To są oceny moich znajomych z tych kierunków.