reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol, a po prostu z drugiej strony patrząc to te wszystkie leki to w jakiś tam sposób i tak wpływają na zdrowie :-p:-p:-p
A chodzi mi o ogólną opinię studentów. Jakie są zdania na temat tego Uniwersytetu? Bo jak nie wypali z inna szkołą to się tam wybieram chyba na magisterkę. warto?

A ja nie pomyłam okien na naszym :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale myslę, że może na dniach. Pasowałoby firany wyprać i ładnie wyprasowac i okienka umyć, żeby już było na picuś glancuś :-)

reklama
Wiesz - ogólnie uczelnia jak uczelnia. Jak chcesz się czegoś nauczyć to się nauczysz, jak chcesz olać to kiepsko Ci to wyjdzie bo możesz dłuuugo tą magisterkę robić :-D Ja uważam ją za dobrą uczelnię ale nastawioną na wielu kierunkach na pedagogiczne wykształcenie. Ja tam chciałam iść na magisterkę ale informatyka jest czysto pedagogiczna a nie uśmiecha mi się uczyć dzieci, chociaż ... chyba wybiorę moją uczelnię i zrobię informatykę ekonomiczną. Nie wiem jaki ty masz kierunek studiów. w skali 1-5: Pielęgniarstwo i położnictwo 5, pedagogika 5, matematyka z fizyką 5, chemia i biologia 5, dziennikarstwo 3, bibliotekoznawstwo 5, informatyka wg mnie 2, filologia - zależy angielska 4, niemiecka 4, rosyjska 5, europieistyka i politologia 4. To są oceny moich znajomych z tych kierunków.

Aaaaaaa... ja dzisiaj chyba nic nie napiszę więcej bo klawiaturę kaleczę. Byki takie sadzę że szok. Dobrze ze jest auto poprawianie :-p literki mi się mylą dzisiaj :-D

Sol, ok dzięki za informacje :-):-):-)
Ja w ogóle dzisiaj jestem do niczego. Nie wiem jak ja będe wydajna w pracy :-) jak nie mam ochoty na nic. Mój jeszcze nieślubny kima sobie, a ja tak nie potrafię, bo po paru minutach gorzej bym się czuła niż bez kimy :-D:-D A ja kończę kawę i mam ochotę na drugą

a ja zniknelam tak nagle bo przed 12 dostalam tel.od mamy a potem od brata i brat wlasnie jedzie do nas z dziewczyna,ale nie na 3 dni jak ostatnio mial przyjechac ,ale na 1 -chyba winy odkupic:tak::tak:takze po telefonie szybko w auto-dokupilam fileta i dzialam z obiadem na 2 osoby wiecej.nawet dzieciom nie mowie bo moze w drodze cos sie stanie i nie dojada...tfu,tfu. SOL- super,ze tak padla-pewnie rowerek zrobil swoje:tak::tak::tak:no nic-ja do garów:-D:-D

mama, no tak po tej ostatniej akcji z tym co brat miał przyjechać to lepiej dzieciom nie mów :-):-) Niech mają niespodziankę, a nie rozczarowanie ;-);-);-)
Ja lecę :-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PYSIA no dokladnie,Zuza sie ucieszy jak wroci z przedszkola a Domi jak wstanie z drzemki:)

NO moj obiad zrobiony-brat w polowie drogi:tak:dzwonilam do meza,moze uda Mu sie godzine wczesniej zwolnic to bedzie na 16.00 w domu-ale dzis piekny dzien!!!!!!!!:-D:-D:-D:-DDomi caly czas w ogrodzie-ale mi padnie na drzemce:tak:za pol godzinki Go poloze. MARYLKA- pewnie dostawa przyszla bo nam znikla:tak:;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
O... nie miałam dużo do nadrobienia :-D

mama - wiesz - rowerek rowerkiem, ona jeszcze nie pedałuje na tym rowerku tylko nóżki na podstawce trzyma więc raczej świerze powietrze i przeżycia z pobierania krwi - no i fakt ze obudziła się o 6 rano :-D

Małż mi właśnie dzwonił a ja nie zdążyłam odebrać bo się zdrzemnęłam z Karolą :-D Idę zaraz obiad robić. Zostało mi już tylko kilka przycisków więcej plików do utworzenia, dodać formularze i parę pierdółek żeby było więcej rzeczy żeby się nie czepiał i finito - tylko uzupełnić. A tu wkraczacie wy :-D :tak:

a co tu taka cisza zapanowala?
my bylysmy na spacerze i mala zasnela... mama05 to super ze brat cie odwiedzi, nie wazne ze tylko na jeden dzien dobre i to. marylka czyzby moje bodziaki przyszly?:-)

Dzien jest piekny to fakt- WIOLKA- no widzisz Ty na spacerze,Sol dopiero wstala,Marylka pewnie cenuje towar,Zapmarta walczy z papierami BALBINKA- walczy z oknami Bibinka pewnie tez odpoczywa a reszta babeczek w pracy:tak:ja mam juz wszystko na obiad przygotowane,zaraz wstawie ziemniaki,Domi spi-tyle godzin na powietrzu zrobilo swoje,ja oko podmalowalam i wypatruje w oknie brata:-D SOL-pewnie ,ze wkroczymy!!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry