S
Sol
Gość
Mnie też krew nie rusza - ja mam tylko na igły skierowane w moim kierunku uczuleniecześć mama:-)
sol masz rację z tymi cycami,he he:-).ale wolę już to,niż jak miałby mi zostać nadmiar gdzie indziej
.mnie krew nie rusza na szczęście
.

Ja też zawsze ostrzegam ale dzisiaj nie dało rady. Żeby Karola się nie przestraszyła to mi na kolanach siedziała jak mi kobitka krew pobierała a potem jeszcze jej morfologie z paluszka pobrała - oj krzyku byłoszafirek-ja w lipcu skoncze 31-ZUZE rodzilam jak mialam 26 a Dominika jak mialam 28,teraz jak uda sie zajsc to bede miala przy porodzie 32...
SOL-ale sie usmialam
ja tez kamufluje sie ze sciana a czasem z podloga:-):-):-)dlatego uprzedzam a najczesciej pobieraja mi na lezaco;-)tak wiec ja tez robie sceny
![]()

Hehe - a ja okna mam już pomyte i jestem happyWitam Was kobietki
za okna sie wezmę ok 11-12 jak słoneczko mocniej zagrzejeTeraz siorbie kawusie i patrzę jak te moje łobuzy ganiaja się po ogrodzie
Ja na szczęście nie kamufluje się ze ściana przy pobieraniu krwi ha ha ha zawsze patrzę jak mi wbijają igłę w żyłkę, nawet wolę z zyłki niż z palca :-/ Chociaz mam tak kiepściutkie te żyły, że ostatnio laborantka o mały włos a pobrałaby mi krew z nogi ha ha ha![]()
A ja wolę nie patrzeć na igłę bo wtedy zaczynam się kamuflować 
A my właśnie wróciłyśmy ze spaceru. Byłyśmy na badaniach krwi - obie. Mi TSH FT3 i FT4 a Karoli morfologię zrobiłam - tak przed bilansem żeby potem z nią 5 razy nie latać. I nie zemdlałam ani się nawet nie skamuflowałam względem ściany no i nie zemdlałam jak Karoli z paluszka pani pobierała

dumna jestem z siebie ale to Karola mi dała odwagę inaczej bym leżała
Potem jeszcze na pocztę po znaczki, do sklepiku po bańki mydlane i wszystko na rowerku. Karola się wyszalała w poczekalni bo chyba z 20 min czekałyśmy - zero poszanowania dla matki z dzieckiem
pomimo że wisi kartka że kobiety z małymi dziećmi bez kolejki
Idę ją zaraz usypiać bo przecież pieronek o 6 wstała i jeszcze ma siłę dokazywać
A sama siądę do pracy. Do niedzieli muszę skończyć. Mam nadzieję że tym razem nie każe czegoś dokładać ;-)