reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześć mama:-)
sol masz rację z tymi cycami,he he:tak::-).ale wolę już to,niż jak miałby mi zostać nadmiar gdzie indziej:tak:.mnie krew nie rusza na szczęście:tak:.
Mnie też krew nie rusza - ja mam tylko na igły skierowane w moim kierunku uczulenie :-D:-D:-D

szafirek-ja w lipcu skoncze 31-ZUZE rodzilam jak mialam 26 a Dominika jak mialam 28,teraz jak uda sie zajsc to bede miala przy porodzie 32...

SOL- :-D:-D:-D:-D:-D:-Dale sie usmialam:tak:ja tez kamufluje sie ze sciana a czasem z podloga:-):-):-)dlatego uprzedzam a najczesciej pobieraja mi na lezaco;-)tak wiec ja tez robie sceny:cool2:
Ja też zawsze ostrzegam ale dzisiaj nie dało rady. Żeby Karola się nie przestraszyła to mi na kolanach siedziała jak mi kobitka krew pobierała a potem jeszcze jej morfologie z paluszka pobrała - oj krzyku było :-p:-D:-D:-D

Witam Was kobietki :)

za okna sie wezmę ok 11-12 jak słoneczko mocniej zagrzeje ;) Teraz siorbie kawusie i patrzę jak te moje łobuzy ganiaja się po ogrodzie :)

Ja na szczęście nie kamufluje się ze ściana przy pobieraniu krwi ha ha ha zawsze patrzę jak mi wbijają igłę w żyłkę, nawet wolę z zyłki niż z palca :-/ Chociaz mam tak kiepściutkie te żyły, że ostatnio laborantka o mały włos a pobrałaby mi krew z nogi ha ha ha ;)
Hehe - a ja okna mam już pomyte i jestem happy :-D A ja wolę nie patrzeć na igłę bo wtedy zaczynam się kamuflować :-D

A my właśnie wróciłyśmy ze spaceru. Byłyśmy na badaniach krwi - obie. Mi TSH FT3 i FT4 a Karoli morfologię zrobiłam - tak przed bilansem żeby potem z nią 5 razy nie latać. I nie zemdlałam ani się nawet nie skamuflowałam względem ściany no i nie zemdlałam jak Karoli z paluszka pani pobierała :tak::-D dumna jestem z siebie ale to Karola mi dała odwagę inaczej bym leżała :-p Potem jeszcze na pocztę po znaczki, do sklepiku po bańki mydlane i wszystko na rowerku. Karola się wyszalała w poczekalni bo chyba z 20 min czekałyśmy - zero poszanowania dla matki z dzieckiem :dry: pomimo że wisi kartka że kobiety z małymi dziećmi bez kolejki :wściekła/y: Idę ją zaraz usypiać bo przecież pieronek o 6 wstała i jeszcze ma siłę dokazywać :dry: A sama siądę do pracy. Do niedzieli muszę skończyć. Mam nadzieję że tym razem nie każe czegoś dokładać ;-)

reklama
PYSIA -witam:-DZAPMARTA- juz pakuje do trojaków:tak::tak::tak:a fasolka z wody czy w bulce tartej na masle;-)MARTYLKA- cos kojaze temat-to Aga tak miala,ale Ona brala jeszcze jakies leki na pluca chyba i one troche oslabialy dzialanie anty...jesli to o to chodzilo

kurcze no tak czułam że znowu nicki pomyliłam :(:( echhh
pysia no tak ja ciebie najpierw nie widziałam potem zobaczyłam i potem znowu już nie było cie widać tak jak margolci

kurcze ktoś mi sklep zalewa z góry masakra dobrze że na zaplecze a nie na sklepie bo bym miała materiał z sufitu do ściągania, szlag by to trafił, jak nie urok to sraczka

tak mama05 o to mi chodziło no bo ja nie wiem mam jakiś taki wydęty brzuch i troche twardszy i spie albo mysle o spaniu ciągle ale poza tym to nie mam objawów , no pewno @ przyjdzie zaraz po teście ale tak jakoś dziwnie a w piersiach nic nie czuje ani nic więc to urojona ale jest mała nadzieja wiec się doszukuje:zawstydzona/y:

kurcze pewno komuś sie z pralki leje albo coś a u mnie już ładnie kapie miski już popodkładałam wrrrrrrrrrrrrrrr

sol ja ci miałam streszczenia wysyłać a ty na bb częściej odemnie to ja już nie mam co wysyłać :):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PYSIA -tak to fotki z wakacji z Grecji i one byly glownie dla dzieci wiec nie wyobrazam sobie jechac bez nich:no::-D:-Dnigdy w zyciu!!!;-) SOL- GRATULUJE jestem z Ciebie dumna,ze nie zemdlalas:tak::-Dtwardym trzeba byc a nie miętkim:-D:-D:-D:-D:-Dpoloz Mala i do pracy bo niedziela blisko i dzialaj,zebys potem mogla nam sie tu ladnie pochwalic:tak:

Marylko, Kochana nie pomyliłaś nicków, bo faktycznie.. najpierw byłam, a zaraz wywaliłam zdjęcie. Dałam jeszcze kilka innych ale chyba nie zdązylaś już mnie zobaczyć, bo pewnie za szybko wywaliłam
Mama05 buziak :* powinnaś się cieszyć z takiej figurki. Normalnie jestem w szoku. Ja bylam pewna, że faktycznie skoro wieloryb to wieloryb ale jak zobaczyłam zdjęcia to od razu zmieniłam zdanie. Laska nie z tej ziemi :tak::tak::tak:

A ja byłam u gina, zbadała mnie, kazala jakieś tabletki za 30zł z kwasem itd brać 2 miechy przed rozpoczęciem staranek i po od razu rozpocząć staranka, bo yasminelle nie ma takiego skladniku jak cyproteron, po ktorym trzeba odczekać ze starankami. A babka byla taka uśmiechnięta jak mówiłam, ze myślimy o bobasie :-):-) A i po grzybach moich nie ma śladu :-D:-D ph i reszta ok, więc teraz nie muszę do gina iść no chyba, że mówiła jak zaczniemy to jak okres będzie mi się spóźnial ze dwa tygodnie to wtedy wpaść. Kurde. Ja to chyba nie wytrzymam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mama - właśnie przed chwilą zawołałam Karolę do spania. Przytuliła się, pokokosiła i padła :-D :-D :-D Idę ją odłożyć :-D

Mama05, mi się marza jakieś fajne wakacje jakaś Turcja albo Egipt ale z drugiej strony to nie wiem, bo w mieszkanko będzie trzeba włożyć trochę pieniędzy, no ale zobaczymy... ale boję się lotu samolotem :-)

Ja w ogole nie moglam się zwlec dzisiaj z łóżka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: To byla jakaś masakra i na dodatek wstałam z bólem głowy

pysia - Na bóle głowy zamiast procha przeciwbólowego plecam Biootropil albo Nootropil. Mi bardzo pomogło. Z tym że jest na receptę.

maryla - a bo ja taką wenę do pisania mam :-D

Sol, mi jak narazie pomaga ibuprom max :-):-) Każdy ma jakieś tam swoje sposoby ;-);-);-) A tymczasem pije kawę i jakby przechodzilo, więc pewnie to sprawka niskiego ciśnienia.
Eh :-) Sol wcale Ci się nie dziwie, że nie chce Ci się pisać pracy :-D:-D:-D Ja jak miałam licencjata pisać to masakra, nie chodzilam na seminaria, olewalam sobie i w ogóle aż w końcu babka kazała mi przekazać, żebym się z nią skontaktowała i tak w jeden dzień, w kilka godzin napisałam część teoretyczną pracy. Z praktyczną było gorzej :-):-) i w sumie tak konkretnie za pisanie wzięlam się parę dni przed obroną :-D:-D:-D

A nie wiesz może jak jest w tym Uniwersytecie Kochanowskiego w Kielcach?

reklama
Ale o co dokładnie Ci chodzi jeśli chodzi o uczelnię?

A ibuprom pięknie niszczy wątrobę :-p I choć teraz nie czujesz to za parę-paręnaście lat się wątroba zemści :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry