• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja wlasnie mam mega ubaw bo dopiero jak siebie sama czytam to zdaje sobie sprawe z tego jakie postepy robie od 7 lat w polskim hahahha
jakie mega vulgaris bledy hahahaha
czas sie chyba przerzucic na polskie ksiazki i gazetki :)

szkoda ze w naszej rozmowie o pracy / dom nie ma naszego cyborga sol :) to by sie dopiero dzialo hahahaha

reklama
pok no powiem ci, że na prawdę nie wiem jak ma ci to pomóc a ja chyba nie świerzynka w tej sprawie. No zapytaj gina
mama będe robić, własnie. A ja ci powiem, ze może w gminie coś kręca bo przeciez tuu nawet w szeregówkach sa sklepy i fryzjerzy Może baba miała ZNOWU@

pok ja brałam dupka głównie po to zeby uregulować cykl, a z owu to chyba ma to mało wspólnego

gumisia progesteron robi sie 7 dni po owulacji jeżeli chodzi o monitorowanie cyklu. Natomiast przy staraniach można robić i później jeśli jest fasolka to będzie wysoki. Możesz więc śmiało robić.

mama wlasnie gabinety otwieraja ginekolodzy psycholodzy a nie psychologowie i ginekologowie hahahaha
a jeszcze wczoraj sie z poldusia smialam do mamy w telefon :
-"mama wlaczysz bambiego"
wlacze
-mama wlaczysz krolika? wlacze
(o cd "pani" czyli kopciuszek)
- mama wlaczysz PANIEGO? :)

a uczac poldusia nazwy tego co ssie : nauczylam go "duzy palec"
zapomnialo mi sie ze duzy palec to kciuk ;)

Ostatnia edycja:
JOS- no właśnie Sol nie ma juz chyba z 3 dzień ....
dzwoniłam jeszcze 2 razy do Marcepanka...nadal nie odbiera:(

mama wlasnie gabinety otwieraja ginekolodzy psycholodzy a nie psychologowie i ginekologowie hahahaha
a jeszcze wczoraj sie z poldusia smialam do mamy w telefon :
-"mama wlaczysz bambiego"
wlacze
-mama wlaczysz krolika? wlacze
(o cd "pani" czyli kopciuszek)
- mama wlaczysz PANIEGO? :)
JOS- ale przecież napisałam psycholodzy i ginekolodzy :)))a nie ginekologowie ;))))))

a Polduś dobry :):))

WISIEŃKA- no moze pani miala @...ale powiedziala mi ,ze tam gdzie są szeregowce i inne zadubowania z działalnościa gospodarczą to są działki rzemieślnicze i tam już w planie zabudowy są sklepy i gabinety a na naszym osiedlu są tylko domy mieszkalne i koniec ...co bede z taką sie szarpać...

nniom tak ale jak bedzie wskazywal na ciaze to co zadecyduje o tym czt trzeba podac np duphaston czy nie ?? eh ciezki temat z tym progesteronem :) to moze ja nie bede nic robic i poczekam co on powie, bo ja nawet nie wiem co i jak ani czy jestem a jak nie to nie wiem kiedy byla owulka wiec nic mi to badanie chyba nie da

reklama
mama to ja ja sprzeklinam PPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIPPPPPPPPPPPP
jos duzy palec:-D
paulinka buźka
Jejku wtryniłam juz dwie miseczki ogórkowej. Ale patrząc na to, ze nagotowałam 10litrów to moge jesc do woli.
Ja tez się zastanawiałam co u Marcepanka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry