• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
laski ja ja spadam na razie. ogarne dom w 3 minuty i uciekam na poczte i na silownie, w nadziei, ze mi sily przywroci.

buziolki i do wieczorka!

Witam ;-)

juz po praktyce ;-)

Ale zimnooo -15 jest ;-(

Massakraa;-)

A wam jak mija dzionek moje ciotki ?;-)

Co tu tak pusto ?;-(

Ostatnia edycja:
czesc mloda ... gdzie Ty te praktyki masz, że Ci się chce wogóle ? Jak się czujesz wogóle ? Kurcze nie umiem sobie wyobrazić jakie to musi byc uczucie - bycie w ciąży ?
Ja posprzątałam, właśnie robie warzywa na patelni z kurczaczkiem , a o 20 umówiłam się w pubie z kumpelą na lampkę winka :)

agapa - fajny objaw hahahahahah :)

Agapa własnie moze większość ciotek zaciążyła i mają objawy spania ;-);-) :-):-) :-D
Palma ja mam praktyki w sklepie dziecięcym ;D he ;-)

jestem wieczornie:)

odebrałam Zuze przed 16.00 i poszliśmy na sanki i wrociliśmy przed 17...odtajałam przy herbacie
potem Tomi wrócil wiec obiad..
teraz debatuje z dziewczynami przez tel.na temat posłania naszych dzieci od wrzesnia do 1-szej klasy...mam dylemat kurka siwaaaaaaaaaaa..

MŁODA,PALEMKA,AGAPA- witam wieczorkiem:)

reklama
czesc rurka Za minut pare spadam na to łajno (wino ) kumpela, kosmetyczka ( tak jak ty mama ) , ja zresztą mam albo koeżanki kosmetyczki, albo fryzjerki ( heheh ) choć sama z tym fachem nie mam
nic wspólnego, wszystkie sa szalone i bardzo je lubie :), a więc ta kumpela dzwoniła, ze mam juz za 15 min wychodzić
to ciaoooo

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry