• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil wiec ta mam bole podbrzusza, opuchniecie, rozdraznienie, czesciej siusiam ale martwi mnie ze nie mam wyzszej temperatury z piersiami tez sie nic nie dzieje wiec sama nie wiem.... tydzien temu bardziej to czulam niz teraz, nie wiem czemu ale mam wrazenie ze sie zaplodnilo ale nie zagniezdzilo... bardzo bardzo bym chciala zobaczyc te dwie kresecznki a za 9 miesiecy je utulic ale sama nie wiem

reklama
mama : porozmawialabym z nauczyielka w kwestiach szkolnych, a moze nawet i z jakims specjalista od dzieci (psycholog, osoba prowadzaca testy rozwojowe) na temat wlasnie gotowosci emocjonalnej
to wazna decyzja a zuza w sumie nie bedzie miec np. 6,5 roku o tym czasie, tylko naparwde swiezoupieczona 6 latka...
porozmawiaj nim podejmiesz decyzje choc mysle ze zuza bez problemu da rade :)

Gumisia ale tempka była wysoka i spadła, czy cały czas masz niższą? Cyckami i innymi objawami się nie martw - bo ja do dziś nic nie mam. Cycki miękkie i takie same jak były. Tak więc póki nie ma @ jest nadzieja! &&&&&&&&&

Hej Jos!

caly czas mam taka sama dlatego w ogole sie zastanawiam czy byla owulacja bo nie znalazlam zadnych objawow, a tempka prawie caly czas taka sama bez szalu, i cycki tez miekkie, ja strasznie porownuje to do pierwszej ciazy choc wiem ze kazda moze byc inna, ale mnie sie nie przetlumaczy i tak sobie schizuje i jestem sama z tymi schazami jeszcze kilka dni :)

Gumisia widzę, że jeszcze tylko 3 dni i testujesz :) A schiz pewnie i tak się nie pozbędziesz choćby nie wiem co, ale próbować odwracać uwagę możesz :) Zleci szybko :) O tempkę i cycki się nie martw!

Gumisia ja jeszcze fasolki nie widziałam to nie wiem co i jak. A tydzień byłby jakoś tak 5 dopiero. Jak lekarz mi potwierdzi ciążę to wstawię suwaczek.

oki to czekamy na dobre wiesci od ginka :) ja jak wyjde dwie kreski to lece pozniej na bete i dzownie do lekarza, pewnie ze wzgledu na poronienie bedzie kazal przyjsc troszke wczesniej niz zwykle umawiaja, aj jak bardzo bym chciala:)

hej,

po poczcie, po silce, po zakupach i kolacji... dluga kapiel, maseczka na twarz i teraz w lozku leze i juz nie zamierzam wstawac.
pisze jeden artykul dla sol i idzie jak krew z nosa, bo kazda informacje probuje w kilku zrodlach sprawdzac. Jeszcze troche i doktorat ze starania sie o dziecko napisze ;-)

z wyborem czy szkola czy przedszkole nie pomoge. swoje zdanie na ten temat mam ale poki sama mamą nie jestem nie będę mówić :)

buzi

reklama
Buzi Poczku, super dzień za Tobą! WOW!!!! Ile energii!!

Gumisia dzięki - u Ciebie na pewno wszystko będzie dobrze :) Cierpliwości :)

Ja powoli zmykam. Do juterka!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry