• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARY- trzymaj sie dzielnie na Dukanie i waż sie na 1 wadze to bedzie najlepsze:tak:wytrwałości życze:)
oo-i Ty też mi słodzisz kochana-no dobra już nic nie mówie:sorry::-p

Mama - no wlasnie bede sie chyba tylko na 1 wadze wazyc, bo dziwne... Nie wiadomo, ktorej wierzyc. Ale chyba elektroniczna predzej nawala niz ta zwykla, nie?... Ehh... :-D

Sol - witaj!

reklama
aj dziewczynki pieknie dzien sie zapowiada, choc zobaczymy jak sie skonczy bo ide wlasnie do promotrki ktora jest strasznie nieszczesliwa i humorzasta kobieta wiec moge wrocic rozwscieczona :) nie produkujcie za duzo
bede po poludniu
buziaki dla wszystkich pan:*

Babeczki moje, pytanko za 100 punktow: ktore hormony musze sobie zbadac, by dostac jakakolwiek odpowiedz na pytanie, co ze mna nie tak, ze nie zachodze w ciaze?

Gumisia - powodzenia z promotorka i milego dzioneczka!

jos jezeli ten kaszel jest naprawde taki brzydki to idz dzis do lekarza bo moga to byc oskrzela....lepiej idz i niech sie skonczy na syropku
sol bidulo.... tak jakos pusto bez ciebie nikt nas nie opindala jak napiszemy post pod postem.... zdrowka zycze i czekam na zdjecia.
mary....nie znam sie na tym wiec nie pomoge...
gumisia... super ze czujesz cycuchy... powodzenia u promotorki
mama..... slodzilam....? hmmmmmmm niechcialam.... :-)

dziewczyny na stronie 6233 edytowalam posta i wkleilam kilka osttanich fotek dla zainteresowanych

sol : hej :) dziex za podpowiedz :)
mama : chyba pojde bo nie bede spokojna... tylko musze dorwac termin u innego, poleconego bo ten pierwszy ktorego wzielam ot tak po przeprowadzce to tragedia...
wzial 68 euro a nawet do konca go nie osluchal... dal 2 szczepionki a nie sprawdzil gardla uszu mlody na drugi dzien byl chory, pozniej sie okazlo ze to wirusek a nie goraczka-reakcja na szczepienie... szkoda gadac
gumisia : to super ze nadzieje jest :) &&&&&&&&&&&&&&&

sol : widze ze ciebie tez naszlo na fotki :) super! tez juuz bym chciala taka mala niunie miec :) duzego pomocnika juz mam :)

Sol - fajne masz te kobitki!!! :-)

Jos - ale faaaajna masz rodzinke!!! Super wygladasz! Chyba nie mialam okazji widziec wczesniej jak wygladasz, nie wiem, czy wczesniej wklejalas fotki, ale dokladnie tak sobie Ciebie wyobrazalam! :tak: A Poldus jaki fajny!!! :-)

Ostatnia edycja:
Jos - jakiego masz fajnego przystojniaka- ja ostatnio dodałam fotki do profilu ale może dziś w domku wkleje nowe- bo synek w końcu zaliczył fryzjera;)

reklama
DSCN4494.jpgDSCN4495.jpgDSCN4493.jpgjak Sol mowi ze pokaze swoje pociechy... to ja wam pokaze Iwcie... zdjecia robione przed chwila
pencil.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry