• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jos ale ty śliczna jesteś, a synuś CuD-MióD Przystojniaczek :-)

Sol masz cudowne córeczki, przeurocze :-D

Wiola Iwonka jest kochana i taka słodziutka, tak ją wyściskaj ode mnie mocno :-)

Mary dobre pytanie z tymi hormonami, ja chyba też zrobię bo mi też nie wychodzi z tą ciążą... Może Mama albo Sol nam pomogą :sorry:

sol ale Karola jest duza... albo poprostu wydaje sie taka duza przy malej Emilce.... tak czy tak sliczne sa
jos.... super zdjecia...Poldus przystojniak jakich malo... a te oczy.... utonac w nich mozna.... a ciebie tak naprawde chyba nigdy wczesniej nie widzialam....slicznie wygladac na tym zdjciu z mezem

No wlasnie - Sol, Mama - mozecie pomoc? Chodzi o spisik najwazniejszych hormonow, ktore trzeba zbadac, by wiedziec, czemu nie udaje sie zajsc w ciaze...

Babeczki moje, pytanko za 100 punktow: ktore hormony musze sobie zbadac, by dostac jakakolwiek odpowiedz na pytanie, co ze mna nie tak, ze nie zachodze w ciaze?
MARY- progesteron,testosteron,estradiol...ale gin musi podać w jakich dniach cyklu sie je robi..

JOS- piękności -Ty supcio:))
Polduś- SŁODZIAK
i z mężem super wyglądacie :))

SOL- piękna fota:))

WIOLA- ukochać jęzorka :)))

dzieki dziewczyny :)
wklejalam wczesniej fotki ale pousuwalam te zreszta tez zaraz usune, nie chce zeby krazyly po necie

wiolka : iwcia slodka, patrze na &sze zdjecie, moiwe: kurde ze jej ciacha nie kusza! no i patrz kilknelam 2 razy i dostalam odpowiedz hahahaha :)
paulina: zaraz lukne w profil

mama :a na moim zdjeciu nie zauwazylas czegos? nie wydaje ci sie ze juz wygladam mniej na siostre ^poldusia? hahahahaha :)
dziex za hormpony - zapisze i tez zapuytam w sobote

Dzień dobry... widzę, że kobietki od rana produkcja postów :) mam takie pytanie, czy często zdarzało się Wam mamom, że miałyście taki twardy brzuch, jak by bardziej napięty? Tzn dzisiaj w nocy męczyło mnie to cały czas... wiem, że nie powinnam się wieczorami stresować, ale musiałam odbyć pewną rozmowę z moimi ludźmi i to nie było łatwe, a później się męczyłam :-( trochę pomogło jak zaczęłam oddychać jak na treningach relaksacyjnych, ale leżąc na plecach odczuwałam ból i dopiero jak ułożyłam się na którymś z boków było bardziej znośnie... Zmartwiłam się, bo to moja pierwsza ciąża i gdyby nie trochę rozsądku, to pewnie poleciałabym na pogotowie :-( jeśli miałyście coś takiego to dajcie znać proszę...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry