• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama : przerazila smnie! no fakt! za miesiac konczy nam sie watek 2011!!!! jeja
nie to ze presja ale duzo tego 2011-go nie zostalo hahahaha :)
ja juz sie psychicznie nastawiam na 2012 :) bedzie parzyscie z dziecmi, tylko raczej poczatek roku poprosze, nie wiosne ;)

Mama i Jos macie rację, już nie wiele tego roku 2011. ja też pewnie się załapię dopiero na 2012, oby :-D

JOS- jak bedzie trzeba to poprosimy Sol ,zeby nam nazwe wątku zmieniłam ,zebysmy sie nie musiały nigdzie przenosić...:)

ale fak..rok 2011 sie kończy...

pralka w końcu wyprała bo dzis dałam dluższy program-ide rozwiesić pranie i potem po Domisia..u nas słonko wyszło więc pewnie jak odbiorę Zuze to znowu pójdziemy kolo 16.00 na sanki :)

Witajcie :)

grypa dalej szaleje, dzisiaj mam 4 dzieci... jak tak dalej pójdzie to w pt. będę sama.
U mnie za oknem dzisiaj -20 stopni... niech ta zima już sobie idzie:(

bo chce jak najszybciej hahahaha :)
a z kwestii abrdziej praktycznych : mniejsze roznica wieku liedzy dziecmi + ubranka na dzieci urodzone w zimie :)
hahahahahaha
poza tym ja uwielbiam jesien. zime mniej ale na porod lub chodzenie z duzym ciezkim brzuchem jak dla mnie jest fajna :)

mama : no pewnie ze sol zmieni :)

reklama
Czesc dziewczynki :-)

Agapko bardzo mi przykro z powodu babci...ja nie chcialabym aby dzieciaki ogladaly kogokolwiek w trumnie,poniewaz balabym sie ze bedzie im sie to pozniej snic,ale to jest moje skromne zdanie ;-)

Wiola ale Twoja niunia jest juz duza,sliczna panienka :tak:

Sol widac ze dziewczynki nswietnie sie rozumieja :tak:

Pije kawe,zajadam murzynka,T pojechal do dentysty,Natan bawi sie a starszaki ukladaja lego...

Gumisia ty za dwa dni testujesz a u mnie jeszcze nie bylo staranek :szok:
Pszczolka,Mama,Jos,Mary,Rurka Witajcie:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry