• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witaj Edytko to tak jak u mnie, też jeszcze staranek nie było, ale mąż chory to nie wiem co będzie. Szkoda, że nie jestem wiatropylna, bo czasem jak sobie myślę o starankach to mi sie nie chce, ale w ciąży chciałabym być :-p

Jos rozumiem, rzeczywiście tak by było praktycznie, no chyba że będzie dziewczynka to i tak po pewnym czasie będziesz musiała inne ubranka kupować :-)a że najszybciej to też bym chciała :laugh2:

Mama ale fajnie, ze możesz z dziećmi na sanki iść, ja nie dam rady przez to że Natalka często choruje. Tylko raz byliśmy w tym roku.

Cześć Rurka no to może w pt będziesz mieć wolne??? :tak::-)

pszczolka : troche dziewczecych juz mam, ale zbieranych pod wzgledem poordu jesien-zima
ale faktcyznie, mam tak do 6 m-cy plus pojedyncze sztuki 9 i 12
a reszte trzeba bedzie kupowac
za to na chlopaka mam pelen zestaw wiekowy na biezaco :)

Ja dzisiaj mam plana pojechac do sklepu kupic Alanowi buty do szkoly ale co z tego wyniknie to nie wiem....:-D

Pszczolka to dokladnie jak ja tez czasami mysle o wiatrozapyleniu :-D szkoda ze tak sie nie da :-p

Ostatnia edycja:
hej edyta, rurka:-)
edyta ja tez mam zamiar dzis do obuwniczego zawitac... ale wczoraj tez mialam taki zamiar i mi nie poszlo....

Ja to od trzech dni sie zbieram i zebrac sie nie moge :-D a Ty butki dla kogo chcesz kupic,dla siebie czy Iwy ???
Ja niedlugo musze rozejrzec sie za butkami dla Natka bo jeszcze nie ma...:eek:

Jos to tak jak ja, tylko że ja mam na dziewczynkę na bieżąco, a jakby był chłopczyk to może na 3 m-ce by się coś znalazło :-) Ja jakoś nie potrafię nic kupować teraz bo tak mi przykro że się nie udaje :-( a może kupię coś i się uda :-D

Wiola może dziś Ci się uda wyjść na zakupy, fajnie tak czasem się oderwać od codzienności :-)

Edytka wiatrozapylenie było by fajne :-) wiesz, mąż śpi obok a Ty zachodzisz w ciążę :-p

Co do butków to ja muszę kupić dla całej naszej trójki jakieś butki na wiosnę i kurtkę dla Natalki.

Dostałam przed chwila od koleżanki :-D

Sytuacja, która wydarzyła się w autobusie linii numer 32 w Gliwicach.
Autobus, tłok ludzi (godzina 16, każdy wraca z roboty), jednym z pasażerów zajmujących miejsce siedzące jest czarnoskóry mężczyzna,wiek nieznany. Autobus staje na przystanku, wsiada kobieta w ciąży (zaawansowanej) z zakupami i jakaś babcia (i inne osoby). Murzyn widząc kobietę w ciąży wstaje i mówi do niej: "Proszę sobie usiąść" i grzecznie się odsuwa, podaje dłoń żeby się go złapała - autobus już rusza. Babcia widząc zwalniane miejsce, odpycha kobietę  brzemienną i pędem wskakuje na krzesełko, zajmuje je i siedzi w niebowzięta. Czarnoskóry powiedział jej ładnie: "przepraszam, ale ustąpiłem miejsca tej kobiecie, bo jest w ciąży i wygląda na zmęczoną, chyba niestanie się pani nic, jeśli postoi pani trochę a da usiąść tej pani." Na co babcia odpowiada: "Nie wiem z jakiego plemienia pan jest, ale tutaj,w tym cywilizowanym kraju ustępuje się miejsca starym, schorowanym kobietom, a nie młodym, zdrowym." No niestety miała pecha, bo czarny najwidoczniej się mocno zirytował przytykiem rasistowskim więc ładnie i dosadnie odpowiedział starszej pani: "Nie wiem, z jakiej wioski pani jest, ale w mojej to takie stare i zgryźliwe pizdy zjada się na kolację".
Ponoć reakcja autobusu była nie do opisania.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja nie mam ubranek dla chlopca bo wszystko pooddawalam,ale na szczescie tu ubranka nie sa drogie wiec ze skompletowaniem nie bedzie problemu,a wrecz dla mnie bedzie to przyjemnosc :-D lazenie po sklepach i kupowanie :-)

pszczolka - super historia z autobusu :) usmialam sie :)))

jos - ja to nigdy nie zdążę na Twoje zdjęcia. jak juz sie loguje to Ty je kasujesz :)

sol - zdrowka! :)

ja poki co mam jeszcze troche sily. zrobilam sobie salate a potem nie wiem. moze pizze dukanowska sprobuje zrobic. Poirytowanie mnie trzyma a jeszcze kilka takich nieprzespanych nocy i nie wiem jak bede funkcjonować.
A najlepsze, ze mam ciagle wrazenie, ze szyjka jest taka na pol otwarta. Kij wie co to znaczy. No i musze do gina zadzwonic jak skonczy przerwe lanczowa i sie spytac czy mam brac prog do 31 dc czy az przyjdzie małpa.

buziolki

reklama
no właśnie Edytko, u Was jest tanio i ładne te ciuszki. Ja mam brata w irlandii i szwagirkę w Anglii ale się doprosić nie mogę żeby za czymś popatrzyli.

POK my też w pracy śmiałyśmy się z tego :-D Kurcze, a na te bezsenne noce nic Ci nie pomaga, może książka, tv, melisa, tabletki uspokajające, może trochę alkoholu, w fazie pierwszej oczywiscie, po @.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry