• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
edyta : racja! nie ma to jak zakupy :)

ale sie sumialam z autobusu, zaraz wysle mezowi tylko najpierw musze przetlumaczyc hehe
nie moze skopiwoanie :(

pok : specjalnie dla ciebie :) no to dalam czadu z iloscia hehe...
pszczolka : kupuj a co szkodzi! nigdy nie wiadomo! ;

Pszczolko niezla historia,dobrze chlopak babce powiedzial,mysli ze jak starsza jest to wszystko jej wolno...nie znosze takich chamowatych bab :wściekła/y::wściekła/y:

A cos konkretnego cie interesuje ? jesli tak to daj znac a ja popatrze ;-)

Paulina nio :-) Ale taka prawda, że ludzie nie potrafią uszanować odmiennego stanu kobiety, niestety, więc dobrze jak czasem ktoś ich sprowadzi do poziomu :-)

Edytko tak ogólnie, jakieś bluzeczki, spodnie, sukienki :-) ale przestań, nie będę Cie fatygować.

Jos może rzeczywiście warto :-) a jak chcesz mężowi przetłumaczyć to Ci wyślę tekst na PW.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem-Domi odebrany..nawet przyjemnie na dworze :))przez to słonko i brak wiatru :)

POK- WITAJ i smacznej sałatki :)

PSZCZÓŁKA- raz dopiero byłaś z Natalką na sankach ??? szkoda...moje,są raz dziennie po 40 min do godziny a w weekend z Tomem 2 razy dziennie wychodzą:)

uśmiałam sie z historii-ale taka prawda,sama tak miałam ,ze jak juz ktoś w tramwaju ustąpił mi miejsca to nagle spod ziemi wyrastała jakaś staruszka i myk-siadała i zaraz patrzyła sie przez szybę ,ze niby nie widzi brzuszka...żenada...

JOS- ale już maz nagromadzone nowych ubranek :)))

RURKA- cześć kochana-no to u Was w przedszkolu chorobowo na maxa...

EDYTA- witaj kochana :)) też bym czasem chciała być wiatropylna bo czasem naprawdę mam dość starań.......

Ostatnia edycja:
Jos Poldus jest sliczny tak tak wiem juz to kiedys pisalalam...powtarzam sie ale to prawda :tak:

A te skaly to widok z okna ??? :-p

A twoj mezus z daleka podobny troche do Prokopa :szok:

Ostatnia edycja:
pszczolka : mozesz spojrzec na strone next clothes
ja uwielbiam ta firme maja przeslodkie ubranka
ale niestety nie wysylaja za granice! ale moze edyta by ci pomogla a ty bys w taki sposob sobie wybrala konkretne modele rozmiary itp
polecam !
ja wuiembiam ceny w uk :) tylko nigdy w wyprzedaze nie trafaim wiec jeszcze nie odzulam tego o czym wszyscy trabia, z emozna ciuszki kupci za grosze
ale i normlane ceny sa bardzo korzystne, czesto tansze w PL niekiedy i tutaj!

pszczolka - alko moge sobie pic, bo owu nie bylo, wiec zagrozenia nie ma. co do snu to sie naczytalam na forach szwajcarskich, ze duzo lasek na progesteronie ma ten problem... ;/

jos - dzieki! sliczny Poldek! Niby słodziak ale oczka ma uroczo łobuzerskie :)))

edyta, pok dzieki :)
juz usuwam! :)

edyta : nie, niestety... taki historyczny krajobrazik, kolo moich tesciow. miejsce gdzie same gorki lasy winnice, drzewa oliwkowe
no cudo :)

mamus : hej :) no mam tego troche... i lepiej zebym jak najszybciej zaszla w ciaze bo inaczej trzeba bedzie dokupic pokoj na oddzielna szafe hahahahahhahaha

reklama
pszczolka ale sie usmialam... dobre:-)
edytka dla siebie ...w listopadzie kupilam sobie buty , dosc droge jak na moje zasoby finansowe i cholera nawet sezosny nie wytrzymaly....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry