• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no widzicie kobietki, my się staraliśmy kilka mies. o drugiego szkraba i też już dosyć miałam przytulanek, co niestety zostało mi do dziś, od czasu do czasu probuje się "wczuć" ale mi nie wychodzi. szkoda mi mojego męża...:-(

reklama
Dzięki Wiola mam nadzieję, ze chęci powrócą.

Mama ja też z utęsknieniem wyglądam za słońcem i wiosną. A ja nie długo kończę 28 lat :eek:

Edytko to na pewno przez to, że dłuuuugo staraliście sie o Natanka.

Paulina po porodzie wszystko wróci do normy. Choć ja zaczęłam szybko brać tabletki anty i dopiero jak je rzuciłam to tak na prawdę zachciało mi się przytulanek :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no widzicie kobietki, my się staraliśmy kilka mies. o drugiego szkraba i też już dosyć miałam przytulanek, co niestety zostało mi do dziś, od czasu do czasu probuje się "wczuć" ale mi nie wychodzi. szkoda mi mojego męża...:-(

Rozumiem cie doskonale bo mialam podobnie i po porodzie dlugo nie moglam zdecydowac sie na przytulanki,niestety takie sa skutki dlugich staranek :zawstydzona/y: chociaz nie kazda tak ma...

PAULINA- wiem o czym piszesz.......choć ja w drugiej połowie ciąży z Domisiem szalałam w lózku:):)

EDYTA- no masakra co to sie porobiło..

PSZCZÓŁA- Ty 28 kończysz a ja.......ja 32 ...to dopiero dolina...

Mama ale Ty już masz dwójeczkę dzieci a ja jedno na razie :sorry: Damy Radę!!! Główki do góry :-)

dziewczyny damy rade to tylko krotki kryzys....
mama u mnie staranka ostatni raz tez byly 18... a teraz mi sie niechce.... a przedtem sama mezowi spokoju nie dawalam

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry