• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARY- niniejszym witam :))

PSZCZÓLKA- ano miałam prezent..choć termin miał na moje urodziny ,ale wybrał 3 dni pózniej :)
a Kocurek i Made umęczone mdłościami....

WIOLA- no coraz nas mniej .........
a golonkę poprostu gotujesz i potem podaje sie z chrzanem..

reklama
hej mary :)

pszczolka - no gin tlumaczyl, ze hormony mogly skoczyc na tyle, zeby tempka skoczyla ale potem mogly spasc ale za malo wzrosnac... mi sie caly czas utrzymuje teraz tempka podwyzszona, jak normalnie po owulacji ;/ mam nadzieje, ze cos ten progesteron pomoze, bo wcale mi sie on nie podoba a jakbym miala wieksza dawke dostac to zwariuje.
a jak dlugie masz cykle?

pszczolka dzieki
mama a ja myslalam ze tu jaks wieksza filozofia w przygotowaniu golonki siedzi:-)ale dzis odmazam bigos ... jutro golonka bedzie

Czesc kobitki! PSZCZOLKO swietna historia z autobusem, doskonale przedstawiajaca polskie realia. Ja sama bylam swiadkiem rozmowy lekarza z hospicjum z siostra zmarlego, samotnego pacjenta... ten babsztyl odmowil organizacji pogrzebu, ba nawet ubran nie chciala przywiezc, zeby czlowiek godnie zostal pochowany! A dlaczego?? Bo zmija miala jechac w tym dniu do sonatorium, a na miejsce czekala 2 lata!! Pytala sie czy nie mozna 'go' przechowac w chlodni do jej powrotu!! Zebralismy pieniadze po parafiach, wsrod lekarzy, pielegniarek, wolontariuszy i pogrzeb odbyl sie z wszelkimi honorami wojskowymi, bo okazalo sie, ze ten Pan byl zolnierzem. Uhhh! Jak sobie wspomne to cale zamieszanie, te nerwy i ceremonie, to lezka sie kreci.

Witajcie Laseczki:*
Wpadam tylko z nowa porcja FLUIDKOW ciazowych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko;-)

reklama
Mama - alez nie ma za co! :-)

OK, to jeszcze mi zostalo 1 h i 40 min. w pracy, a potem na autobus i do domu! :-) O 15 przychodzi kolezanka, wiec klikam tylko do 15, a potem to jak wroce do domu. Kurcze, w sobote mam impreze a jakos wcale mi sie nie chce isc... :nerd: Len ze mnie! :laugh2:

Pralinka - hello!!! :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry