• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
POK,PAULINA- dziękuję...7,5 roku po ślubie a 12 lat razem-baaardzo długo jak tak sobie pomyśle:tak::-)ale dajemy rade i jest si:tak:

PRALINKA- dziękuję kochana-łapię :-D:-D:-D:-Dściskam Cie-pogłaszcz brzusio:tak:

reklama
a ja zgłupiałam-ten wątek nazywa się teraz rodzące i zaciążone w 2011r.? bo chyba było coś ze staraczkami? czy ja znów coś kliknęłam?

Jestem na chwilkę między pracą a uczelnią ;) Co tam u was?

mary-beth fajnie ze sie odezwałaś az mi się buzia uśmiechneła:-)

Oj zmiana tytułu się z opóźnieniem pokazuje :-p Rodzące i staraczki w 2011 :-p bo się pizłam w tytule :-p

Dzieki Lasseczki:-)

Mamcia podczytalam ze wy dzisiaj swieto macie:-)
Zycze Wam wiec duuuuuuuzo milosci:-)
url

A brzusio poglaskany;-)
Jutro wizyta u ginka wiec prosze trzymac kciukasy:-)

Zmykam, buziaki raz jeszcze dla wszystkich:*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

POK widze, ze tworzysz tabelke z objawami ciazowymi. Wydaje mi sie, ze moje nie nadaja sie, bo nic nie wniosa. Oprocz bolacych piersi i sennosci nie bylo nic, co wskazywaloby na ciaze.... przeciez bylam na anty w celu regulacji cykli, po dlugiej kuracji kilkoma hormonami... przeciez mialam dwa krwawienia w czasie spodziewanej @.... Ciaze gin wykryl u mnie na kontrolnej wizycie. Dlatego mowie, ze to moj cud :-) i pewnie dlatego mam skierowanie na badanie usg narzadowe.... juz niedlugo...... P.S. MAMA serdeczne gratulacje

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry