• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PRALINKA,LIBBY- dziękuję :))

PRALINKA&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte i daj znać jak bedziesz po :))

SOL- świetna nazwa :)nie musimy sie nigdzie przenosić :))ufff:)

PAULINA- nic Ci sie nie przysniło-w koncu rodzisz w 2011 :))

WIOLA- dziękuję :* i smacznego bigosu-też bym zjadła takiego babcinego z żeberkami :))

ciekawe czy JOS nas znajdzie po nowej nazwie????????:))))))))))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a no fakt... dziewczyny moga mnie teraz problem ze znalezieniem nas... mamita ty to o wszystkim pomyslisz...kocurek, made albo asionek odzywaly sie do ciebie?

a ja zgłupiałam-ten wątek nazywa się teraz rodzące i zaciążone w 2011r.? bo chyba było coś ze staraczkami? czy ja znów coś kliknęłam?

No wlasnie tez sie zdziwilam - czy ten watek nazwe zmienil znow?

Ewula - heeeeeeeej!!! :-):-) Fajnie, ze juz jestes! Jak mija dzien dzis?

Aha, dobra, doczytalam juz o zmianie nazwy. ;-)

Ostatnia edycja:
przepraszam za ignoracje ale jak wczesniej nazywal sie watek? czemu ulzylo? ja nic nie zauwazylam niepokojacego ;/

Witajcie serduszka. Co to za nowości , bardzo proszę mi powiedzieć.????
mama naj, naj , naj wszystkiego naj:-)
Ja wstałam dzis szybko ale jak to czasem bywa rozdzwoniły mi się telefony i gadałam i gadałam a potem poszłam jeśc i teraz na chwilkę wpadłam bo jestem w trakcie sprzatania po wieszaniu świeczników

pok WCZEŚNIEJ WĄTEK NAZYWAŁ SIE STARACZKI I PRZYSZŁE MAMY NA 2011
A TERAZ JEST RODZĄCE I STARACZKI W 2011

widzisz różnicę ???:)) teraz jak sie staramy to został "do wzięcia " listopad 2011 i grudzień 2011
a potem już bedziemy rodzić w 2012 ateraz działamy w 2011 ktory dopiero sie zacząl i mamy cały rok na to aby sie zmieścić z zajściem :)))))))))))))))

WIOLA- pisałam wyżej ,ze Kocurek i Made pisały do mnie,ze walczą z mdłościami-Made ma wizytę 25 wiec może wleci na bb i napisze :)

WISIEŃKA- witaj i dziekować :)))

No nareszcie jestem :-)

Też zauważyłam że inaczej wątek się zwie.

Libby cześć Słoneczko. Masakra to, co piszesz, jak tak można zrobić...

Mamus wszystkiego najlepsiejszego :*:*:*

Sol współczuję choroby. A brałaś Sinupret na zatoki? Mi pomaga. A ja nie mogę nic na twojej stronie przeczytać.

Pok ja mam cykle raz 26, raz 27 a czasem 29 dni. A w Twój link też nie mogę wejść.

Witaj Małapralinka :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę.

Mary nie dziwię Ci się, ze masz lenia po takim tygodniu pracy :-)

teraz do mnie doszło, że już 2011 rok. Ale zwiecha ze mnie.

fajowa nowa nazwa;-)

mary dzień pracowity starsznie dużo pacjnetów ufffff;-)

mama WSZYSTKIEGO NAJ:-)

Ostatnia edycja:
Sliczne dzieci macie SOL, JOS, WIOLA. Tak juz bym chciala pochwalic sie swoja pociecha. Zmiana nazwy watku, dobrze, bo zastanawialam sie nad wyborem innego watku. Dziekuje SOL :-) orientuje sie ktoras jak to jest z obywatelstwem dzidziusia poczetego w PL a urodzonego w Belgii? Znajoma ma wyjezdzac z mezem na dniach, jest w 22tc. i stresuje sie bidulka. Porodem tam, tym, ze nie zna jezyka, no i obywatelstwem. Chce ja jakos uspokoic.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry